MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι 10 καλύτεροι προορισμοί στον κόσμο για ψηφιακή αποτοξίνωση – Η θέση της Αθήνας

Έρευνα αποκαλύπτει τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο για ψηφιακή αποτοξίνωση – Αυτές είναι οι πόλεις που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα.

Photo by Anthony DELANOIX on Unsplash
Photo by Anthony DELANOIX on Unsplash
Monopoli Team

Θέλετε να «αποσυνδεθείτε» και να κάνετε διακοπές απόλυτης χαλάρωσης ή γεμάτες με περιπέτεια; Έχετε όρεξη να εξερευνήσετε νέες πόλεις και να απολαύσετε δραστηριότητες κάνοντας ένα διάλειμμα από τις οθόνες; O ιστότοπος σύγκρισης ταξιδιωτικών ασφαλίσεων InsureMyTrip έκανε έρευνα και βρήκε τις 53 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για ψηφιακή αποτοξίνωση.

Η έρευνα βασίστηκε σε πρόσφατα δεδομένα σε κατηγορίες που σχετίζονται με τη χαλάρωση, τις δραστηριότητες και την ασφάλεια για κάθε πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ29o Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Το σώμα στο ναό του12.09.2018

Οι top 10 πόλεις για ψηφιακή αποτοξίνωση

Σύμφωνα με την έρευνα, η καλύτερη πόλη για ψηφιακή αποτοξίνωση είναι η Πράγα, με συνολική βαθμολογία 7,96 στα 10. Όπως αναφέρει το InsureMyTrip, η πρωτεύουσα της Τσεχίας σημείωσε υψηλή βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες, ιδιαίτερα στο ποσοστό των κατοίκων που ζουν κοντά σε ζώνες χωρίς αυτοκίνητο (82%) και τον μέσο χρόνο ταξιδιού (16 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα).

Επίσης, η έρευνα τονίζει ότι η Πράγα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσει κανείς με τα πόδια χωρίς να χρειάζεται να διασχίσει πολυσύχναστους δρόμους.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ8 νησιά για διακοπές χωρίς αυτοκίνητο12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b