MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Mother: Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί σε νέο θρίλερ του Netflix – Δείτε το trailer

H Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει στις οθόνες μας με την νέα ταινία θρίλερ του Netflix, με τίτλο “The Mother”, που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα πάνω στην ώρα για την Ημέρα της Μητέρας.

Τζένιφερ Λόπεζ
Photo Credits: Netflix
Monopoli Team

Μερικούς μήνες μετά τις αισθηματικές κωμωδίες “Γάμος μετ’ Εμποδίων” και “Παντρέψου με”, η Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει στις οθόνες μας αυτή τη φορά για να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα ταινία θρίλερ του Netflix, με τίτλο “The Mother” (Η Μητέρα), η οποια θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα πάνω στην ώρα για την Ημέρα της Μητέρας.

Στο ολοκαίνουριο trailer, η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια υποδύεται μία εκτελέστρια που άφησε την παλιά ζωή και οικογένειά της για να προστατεύσει την 12χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Netflix: “Μία θανατηφόρα εκτελέστρια σταματά να κρύβεται για να προστατεύσει την κόρη που άφησε πριν από χρόνια, ενώ έτρεχε μακριά από επικίνδυνους άνδρες”.

Από το trailer μαθαίνουμε πολλά περισσότερα για την υπόθεση της ταινίας, η οποία φαίνεται να εκτυλίσσεται ως εξής: Το FBI έκανε μια συμφωνία με τον χαρακτήρα που υποδύεται η Λόπεζ, όταν δολοφονήθηκαν πολλοί πράκτορες και δύο πολύ επικίνδυνοι άνδρες παρέμειναν ελεύθεροι. Όταν απαγάγουν την κόρη της πολλά χρόνια αργότερα, η Λόπεζ πρέπει να φύγει από την κρυψώνα της και να ξαναμπεί στη ζωή της για να τη σώσει. Όσο το κάνει αυτό, βασανίζει, πυροβολεί, κατατροπώνει τους άνδρες των απαγωγέων, όσο μαθαίνει στις κόρες της πώς να επιβιώνουν μπροστά στον κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChupa: Ο θρύλος του chupacabra ζωντανεύει στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix12.09.2018

“Είμαι δολοφόνος, αλλά είμαι και μητέρα” λέει η Τζένιφερ Λόπεζ στο trailer, δίνοντας μας μία γεύση από την ταινία. Στο πλευρό της συμπρωταγωνιστούν οι Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci και Gael García Bernal.

Οι Misha Green, Andrea Berloff και Peter Craig υπογράφουν το σενάριο, με την ιστορία να είναι σε σύλληψη της Green.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix λίγες ημέρες πριν από την Ημέρα της Μητέρας, την Παρασκευή 12 Μαϊου, πάνω στην ώρα δηλαδή σε περίπτωση που ψάχνετε τι ταινία θα δείτε με τη μητέρα σας – σε περίπτωση που είναι fan των θρίλερ δράσης ή της Τζένιφερ Λόπεζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένιφερ Λόπεζ: Σε ποιες επερχόμενες ταινίες του Netflix θα τη δούμε πρωταγωνίστρια;12.09.2018

Αυτή είναι η πρώτη ταινία του Netflix που θα δούμε με την Λόπεζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού στο πλαίσιο της συμφωνίας της με την πλατφόρμα, αναμένεται να κυκλοφορήσει και μία δεύτερη, διαφορετική ταινία θρίλερ, με τίτλο “The Cipher”.

Δείτε παρακάτω το trailer του Mother:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b