MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Stranger Things: Το Netflix ετοιμάζει νέα σειρά κινουμένων σχεδίων

Η περιπέτεια συνεχίζεται… στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Netflix, οι αδερφοί Duffer ετοιμάζουν μια σειρά animation, βασισμένη στο σύμπαν του Stranger Things.

Stranger Things, Season 3
Stranger Things, Season 3
Monopoli Team

Το Netflix ανακοίνωσε ότι μία νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στο σύμπαν του Stranger Things, ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή από τα αδέρφια Duffer, τους δημιουργούς της σειράς – φαινομένου της πλατφόρμας.

Την είδηση έκαναν γνωστή οι ίδιοι οι Duffer, χθες Δευτέρα 10 Απριλίου, όταν αποκάλυψαν ότι δουλεύουν πάνω σε ένα προς το παρόν άτιτλο spin-off, το οποίο περιέγραψαν ότι θα είναι “στο πνεύμα των κυριακάτικων καρτούν” που έβλεπαν μεγαλώνοντας.

“Πάντα ονειρευόμασταν ένα Stranger Things σε κινούμενα σχέδια στο πνεύμα των καρτούν που βλέπαμε και αγαπήσαμε τα πρωινά της Κυριακής όταν μεγαλώναμε. Το να βλέπουμε αυτό το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα είναι εντελώς συναρπαστικό” δήλωσαν οι Matt και Ross Duffer σε κοινή ανακοίνωση.

“Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι από αυτό που ο Eric Robles και η ομάδα του έχουν σκεφτεί μέχρι τώρα – τα σενάρια και τα σχέδια είναι φοβερά και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας! Η περιπέτεια συνεχίζεται…” ανέφεραν στη συνέχεια.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο και τους χαρακτήρες της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMillie Bobby Brown: Η πρωταγωνίστρια του “Stranger Things” κυκλοφορεί το πρώτο της μυθιστόρημα12.09.2018

Αυτό είναι το τρίτο spin-off των Stranger Things που έχει γίνει γνωστό, μετά από ένα live-action πρότζεκτ που έχουν περιγράψει ως “1000 τα εκατό διαφορετικό” από την γνωστή σειρά και ένα θεατρικό έργο, σε σκηνοθεσία Stephen Daldry (Billy Elliot, The Reader). Το τελευταίο πρότζεκτ έχει τίτλο “Stranger Things: The First Shadow” και θα κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος στο West End του Λονδίνου.

Το Stranger Things ανανεώθηκε για πέμπτη και τελευταία σεζόν τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, οι δημιουργοί της σειράς έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι επιθυμούν να συνεχίσουν να δημιουργούν ιστορίες, εμπνευσμένες από το σύμπαν που έχουμε αγαπήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChupa: Ο θρύλος του chupacabra ζωντανεύει στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b