MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Millie Bobby Brown: Η πρωταγωνίστρια του “Stranger Things” κυκλοφορεί το πρώτο της μυθιστόρημα

Η Millie Bobby Brown ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο μέσα στη χρονιά, ένα ιστορικό μυθιστόρημα με τίτλο «Nineteen Steps» που είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της οικογένειάς της.

Monopoli Team

Η πρωταγωνίστρια του “Stranger Things” του Netflix, Millie Bobby Brown, αναμένεται να κυκλοφορήσει το «Nineteen Steps» στις 12 Σεπτεμβρίου.

«Εμπνευσμένο από τη γιαγιά μου τη Ρουθ, αυτό το βιβλίο είναι πολύ προσωπικό και βαθιά μέσα στην καρδιά μου», είπε σχετικά με την κυκλοφορία του πρώτου της μυθιστορήματος η Millie Bobby Brown. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το Hollywood Reporter, η γιαγιά της επέζησε από την καταστροφή του Bethnal Green, μία από τις χειρότερες καταστροφές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Μεγάλωσα ακούγοντας ιστορίες για την εποχή της που ζούσε μέσα από τον πόλεμο. Είναι τιμή μου που κρατάω ζωντανή την ιστορία της», συνέχισε η Millie Bobby Brown.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοια ήταν στ’ αλήθεια η μητέρα του Leonardo da Vinci; Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο12.09.2018

Το μυθιστόρημα περιγράφεται ως μια «επική ιστορία αγάπης, απώλειας και μυστικών».

«Το Nineteen Steps είναι μια τρυφερή, εμπνευσμένη ιστορία για τη γυναικεία ανθεκτικότητα και το ανθρώπινο πνεύμα», δήλωσε η Liz Stein, εκτελεστική συντάκτρια στου εκδοτικού οίκου William Morrow.

«Τόσο συγκινητικό όσο και σπαρακτικό είναι ένα μυθιστόρημα που απεικονίζει τη δύναμη και το θάρρος που βρίσκουμε στην οικογένεια, τη φιλία και την κοινότητα. Με συγκίνησε απίστευτα η στοιχειωμένη, αληθινή τραγωδία στον πυρήνα του μυθιστορήματος και μαγεύτηκα από το αξέχαστο πορτρέτο της αγάπης την εποχή του πολέμου», τόνισε.

Την ίδια στιγμή το Netflix κυκλοφόρησε ένα teaser από τη νέα ταινία φαντασίας της Millie Bobby Brown, “Damsel”.

Με πληροφορείς του NME.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b