MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

MH370 – Το αεροπλάνο που εξαφανίστηκε: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για την πτήση που δεν βρέθηκε ποτέ

Στις 8 Μαρτίου 2014, η πτήση ΜΗ370 έφυγε από το Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο, με 227 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος. 42 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, και κάτι λιγότερο από μία ώρα απογείωσης, το σήμα χάθηκε.

Monopoli Team

Οικογένειες από όλο τον κόσμο έφτασαν πανικόβλητες στο αεροδρόμιο, εκεί που είχαν αποχαιρετήσει τους δικούς τους, άλλοι περίμεναν στο αεροδρόμιο προσγείωσης στο Πεκίνο, και έκτακτα τηλεοπτικά δελτία ενημέρωναν τον κόσμο για την εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370. Αυτό που ακολούθησε ήταν πανικός και σύγχυση. Οι εκπρόσωποι της Μαλαισίας δεν είχαν κάτι συγκεκριμένο να πουν, και ένα αεροπλάνο εξατμίστηκε έτσι απλά. Άνθρωποι είχαν χάσει συγγενείς και φίλους, αλλά δεν μπορούσαν να πενθήσουν, γιατί κανείς δεν είχε μία απάντηση για το τι είχε συμβεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝυχτερινός Πράκτορας: Η γεμάτη ανατροπές κατασκοπική σειρά του Netflix που βλέπουν όλοι12.09.2018

Το μόνο στοιχείο που είχαν είναι ότι τελικά υπήρξε εντοπισμός του αεροπλάνου, ως προς την απότομη αλλαγή διαδρομής. Απότομη στροφή προς τα αριστερά, με προορισμό τον Ινδικό Ωκεανό, όπου και χάθηκε οριστικά η επαφή με το ραντάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Απρίλιο12.09.2018

Πέρασαν εβδομάδες, μήνες και τελικά χρόνια αναπάντητων ερωτημάτων. Και κυρίως υποθέσεις για το τι συνέβη. Μηχανικοί, ειδικοί σε θέματα πτήσεων, δημοσιογράφοι και απλοί χομπίστες που έκαναν αναζητήσεις μέσω Διαδικτύου, μπήκαν στο παζλ, που 9 χρόνια μετά, δεν έχει τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b