MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Απρίλιο

Τον Απρίλιο, οι χρήστες του Netflix θα έχουν την ευκαιρία να δουν την συνέχεια από τρεις αγαπημένες σειρές που επιστρέφουν με νέα σεζόν, αλλά και να γνωρίσουν τέσσερις νέες ταινίες και τρεις νέες σειρές.

Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Αυτόν τον Απρίλιο, οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τέσσερις νέες συναρπαστικές ταινίες και τρεις νέες σειρές, ενώ την επιστροφή τους κάνουν και τρεις αγαπημένες παραγωγές.

Και καθώς το Πάσχα πλησιάζει και πολλές ευκαιρίες για binge-watching εμφανίζονται, ας δούμε ποιες είναι οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που θα παρακολουθήσουμε τον Απρίλιο στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMurder Mystery 2: Jennifer Aniston και Adam Sandler σε ένα sequel γεμάτο μυστήριο και δράση12.09.2018

Beef – Πέμπτη 6 Απριλίου

Η νέα dramedy σειρά της πλατφόρμας αποτελείται από 10 επεισόδια, στα οποία ακολουθεί την Έιμι και τον Ντάνι, οι οποίοι μπλέκονται σε ένα περίπου ατύχημα με τα αυτοκίνητά τους και από τότε ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι εκδίκησης για αυτούς τους δύο. Γιατί μπορεί να προέρχονται από δύο εντελώς αντίθετους κόσμους, έχουν όμως ένα κοινό, μισούν τη ζωή τους και ψάχνουν με κάθε τρόπο μία διέξοδο από αυτήν.

Transatlantic – Παρασκευή 7 Απριλίου

Η Gillian Jacobs και ο Cory Michael Smith πρωταγωνιστούν σε αυτή τη βιογραφική σειρά για έναν δημοσιογράφο που προσπαθεί να βοηθήσει περισσότερους από 2.000 ανθρώπους να φύγουν από την κατεχόμενη Γαλλία και να αναζητήσουν την ελευθερία του στην Αμερική. Σε αυτό του το ταξίδι θα γνωρίσει τον αληθινό έρωτα και θα δει με τα μάτια του έναν θανάσιμο κίνδυνο να απειλεί τα σχέδιά του προς μία πιο ειρηνική ζωή.

Τσούπα – Παρασκευή 7 Απριλίου

Στη νέα ταινία φαντασίας του Netflix, ανακαλύπτουμε πως το μυθικό πλάσμα «Τσουπακάμπρα» όχι μόνο υπάρχει, αλλά ζει στο Μεξικό, κρυμμένο στη φάρμα του παππού ενός ντροπαλού εφήβου. Ο Άλεξ, στις καλοκαιρινές διακοπές που θα αναγκαστεί να πάει μόνος του στον παππού του, θα γνωρίσει το θρυλικό αυτό πλάσμα, θα τον ονομάσει Τσούπα και θα κάνει τα πάντα για να το προστατεύσει από αυτούς που θέλουν να του κάνουν κακό.

Florida Man – Πέμπτη 13 Απριλίου

Στη νέα μίνι σειρά του Netflix, ο Édgar Ramírez θα υποδυθεί τον Άνδρα από τη Φλόριντα, Mike Valentine, έναν αστυνομικό που έχασε τα πάντα όταν στη ζωή του μπήκε ο τζόγος. Ενώ έχει πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση, δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει τις παλιές του συνήθειες και έτσι θα βρεθεί ξανά μπλεγμένος σε μία ακόμα επικίνδυνη υπόθεση.

Φαινόμενα – Παρασκευή 14 Απριλίου

Οι Μπελέν Ρουέδα, Τόνι Ακόστα και Γκράσια Ολάγιο πρωταγωνιστούν στη νέα ισπανική μεταφυσική ταινία της πλατφόρμας με τίτλο «Φαινόμενα». Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία μάς συστήνει την Ομάδα Χέπτα, όπου τρεις μεσήλικες γυναίκες αρχίζουν να ερευνούν παραφυσικά συμβάντα και η αρχική τους αμφιβολία εξαφανίζεται, μαζί με τον… αρχηγό τους, τον πατήρ Πιλόν.

Το Μεγαλύτερο Τρίτο Ραντεβού – Τρίτη 18 Απριλίου

Το νέο ντοκιμαντέρ/rom-com της πλατφόρμας μάς συστήνει την Khani Le και τον Matt Robertson, οι οποίοι γνωρίστηκαν σε μία εφαρμογή γνωριμιών και στο τρίτο τους κιόλας ραντεβού αποφάσισαν να κάνουν μία απόδραση στη Κόστα Ρίκα. Το μόνο που δεν είχα υπολογίσει όμως ήταν το παγκόσμιο lockdown που ξέσπασε τότε και τους καθήλωσε για 3 μήνες σε μία ξένη χώρα, ενώ ήταν και οι δύο ουσιαστικά ξένοι μεταξύ τους! Άραγε αυτό τους έφερε πιο κοντά ή είχε τα αντίθετα αποτελέσματα;

Ξεναγός στον έρωτα – Παρασκευή 21 Απριλίου

Σε αυτή τη ρομαντική προσθήκη του Netflix, μια Αμερικανίδα ταξιδιωτική σύμβουλος πηγαίνει για δουλειά στο Βιετνάμ, με σκοπό να μάθει τα μυστικά της τουριστικής του βιομηχανίας. Εκεί όμως θα βρεθεί στον δρόμο της ένας ξεναγός που θα τη βοηθήσει να αριστεύσει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

Καλώς ήρθατε στην Εδέμ: Σεζόν 2 – Παρασκευή 21 Απριλίου

Έχοντας πλέον ανακαλύψει τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει ο «παράδεισος» στον οποίο πλέον βρίσκονται εγκλωβισμένοι, οι χαρακτήρες που γνωρίσαμε πριν λίγους μήνες στην ισπανική δραματική σειρά της πλατφόρμας επιστρέφουν, ενώ στην Εδέμ θα γίνουν νέες στρατολογήσεις, με τους υποψήφιους να ψάχνουν και αυτοί την πολυπόθητη ευτυχία τους, χωρίς βέβαια να ξέρουν τι είναι αυτό που τους περιμένει εκεί.

Sweet Tooth: Season 2 – Πέμπτη 27 Απριλίου

Ο μετα-αποκαλυπτικός κόσμος του Γκας, του αξιολάτρευτου αγοριού-ελαφιού, επιστρέφει, όμως τα πράγματα δεν φαίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκά για τους υβριδικούς, οι οποίοι κρατούνται φυλακισμένοι και ελπίζουν για ακόμα μία φορά πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος και θα καταφέρουν να ζήσουν αρμονικά, σε έναν κόσμο που δε θα τους μισεί πια για αυτό που είναι!

Πυγολαμπίδες: Season 2, Part 2 – Πέμπτη 27 Απριλίου

Εδώ και 30 χρόνια η Κέιτ και η Τούλι είναι αχώριστες φίλες και τίποτα δε μοιάζει να μπορεί να μπει ανάμεσά τους. Τον τελευταίο καιρό όμως, όλο και περισσότερα σύννεφα σχηματίζονται πάνω από τον ουρανό της σχέσης τους, με τις φίλες κάποιες φορές να απομακρύνονται η μία από την άλλη. Αυτή τη φορά όμως, οι περιπέτειες τους θα ολοκληρωθούν στο δεύτερο μέρος της 2ης σεζόν, αν και η φιλία τους θα μείνει σίγουρα για πάντα ζωντανή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘόρυβος: Το παρελθόν στοιχειώνει στο νέο βελγικό θρίλερ του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b