MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Swarm: Η Billie Eilish κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και το teaser ανατριχιάζει

Η Billie Eilish θα υποδυθεί την ανατριχιαστική αρχηγό μίας αίρεσης, στο νέο πολυαναμενόμενο θρίλερ του Donald Glover, με τίτλο “Swarm”.

Η Billie Eilish στο Swarm
Η Billie Eilish στο Swarm
Monopoli Team

Η Billie Eilish έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στο “Swarm”, την νέα σειρά του Donald Glover για το Prime Video.

Ένα θρίλερ για την κουλτούρα των εμμονικών fan, το “Swarm” ακολουθεί την Dre (Dominique Fishback), μία σούπερ θαυμάστρια μίας διάσημης pop star, που ονομάζεται Ni’ Jah, που καταλήγει να γίνεται serial killer για χάρη της αγαπημένης της τραγουδίστριας.

Στη σειρά, που κάνει σήμερα πρεμιέρα στο Prime Video, συμπρωταγωνιστούν η Chloe Bailey, ως αδερφή της Dre, καθώς και ο Damson Idris.

Χθες (16/03) το βράδυ, κυκλοφόρησε ένα teaser trailer, που ανακοίνωσε και τη συμμετοχή – έκπληξη της Billie Eilish στη σειρά.

Στο βίντεο, η Dre λέει στον χαρακτήρα που παίζει η Eilish: “Βλέπω γάλα χυμένο στο χαλί”. “Τι χρώμα ήταν το γάλα;” ρωτάει ο χαρακτήρας της τραφγουδίστριας, με την Dre να απαντάει: “Ήταν κόκκινο”.

“Χτύπησες κάποιον;” ψιθυρίζει η Eilish με χαμόγελο. “Ναι” απαντά η Dre, με την Eilish να χαμογελά ακόμα περισσότερο και να λέει: “Πολύ καλά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Βέρθερος της ΕΛΣ αναβιώνει με “αστέρια” της διεθνούς σκηνής12.09.2018

Αυτή η σκηνή αποτελεί κομμάτι του 4ου επεισοδίου του Swarm, στο οποίο η Eilish, υποδύεται μία αρχηγό μίας αίρεσης, που ονομάζεται Eva.

Η Eilish είχε εμφανιστεί και στην πρεμιέρα του Swarm, την Τρίτη 14 Μαρτίου, φορώντας ένα oversized πουκάμισο, με μαύρη γραβάτα και μαύρο παντελόνι.


Πρόκειται για μια σειρά του ηθοποιού και δημιουργού του “Atlanta”, Donald Glover,  ο οποίος συμμετείχε στην live-action μεταφορά του “Βασιλιά των Λιονταριών” το 2019, όπου έδωσε τη φωνή του στον Simba, με την Beyonce να δίνει τη φωνή της στη Nala.

Ο τίτλος της σειράς “swarm” (σμήνος) φαίνεται να έχει αντλήσει έμπνευση από το όνομα των fans της Beyonce, “Beyhive” (κυψέλη).

Παρ’ όλο που η Billie Eilish έχει εμφανιστεί σε πολλά μουσικά ντοκιμαντέρ και έχει δώσει τη φωνή της σε μία εκδοχή του εαυτού της για το The Simpsons, αυτός είναι ο πρώτος ρόλος της ως ηθοποιός, με το “Swarm” να αποτελεί το ντεμπούτο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Mandalorian επέστρεψε και μας προετοιμάζει για την πιο δυνατή περιπέτειά του μέχρι τώρα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b