MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα primer λάμψης που θα σου χαρίσουν την τέλεια βάση στο μακιγιάζ

Αν θέλεις το μακιγιάζ σου να έχει αυτή τη ζηλευτή λάμψη που βλέπεις να έχουν τα μοντέλα στα catwalks τότε πρέπει να αποκτήσεις το σωστό primer.

Monopoli Team

Αν ακόμη δεν έχετε καταλάβει την αξία που έχουν τα primer στο μακιγιάζ τότε ένας νέος λαμπερός ( και πάνω από όλα χωρίς γυαλάδες) κόσμος ανοίγεται. Βέβαια αν έχετε πέσει πάνω σε κάποιο makeup tutorial τότε θα έχετε δει ότι όλες οι beauty addicts ξεκινούν το μακιγιάζ τους χρησιμοποιώντας primer. Η εφαρμογή του primer είναι το πρώτο βήμα μετά το skincare και προετοιμάζει την επιδερμίδα να υποδεχτεί το foundation.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 glitter σκιές για το πιο λαμπερό μακιγιάζ της άνοιξης12.09.2018

H βάση σε όλα τα makeup looks είναι πολύ σημαντική και δεν είναι λίγες οι φορές που πολλές γυναίκες προβληματίζονται γιατί το τελικό φινίρισμα δεν είναι ομοιόμορφο ή δείχνει θαμπό. Η απάντηση είναι απλή: δεν χρησιμοποίησαν primer. Ένα μακιγιάζ με λάμψη, χωρίς λιπαρότητα και με ματ υφή δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο, αν ακολουθήσετε απλά βήματα. Στην αγορά πλέον, μπορείτε να βρείτε πολλά primers για όλους τους τύπους της επιδερμίδας και μπορείτε να επενδύσετε σε εκείνο που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Ακόμη, μπορείτε χρησιμοποιήσετε και μόνο του το primer μαζί με την κρέμα ημέρα για περισσότερη λάμψη και φρεσκάδα. Αν το πρόσωπό σας είναι καθαρό τότε ένα primer σας καλύπτει. Ολοκληρώστε με λίγο ρουζ, mascara και lipstick και είστε έτοιμες! Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας μέσα στη μέρα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b