MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

O Johnny Depp ζωγράφισε πορτραίτα των Heath Ledger, Bob Marley – και τα πουλά για χιλιάδες δολάρια

Ο Johnny Depp πουλά για χιλιάδες δολάρια μία συλλογή από πορτραίτα που ζωγράφισε, εμπνευσμένος από διάσημες προσωπικότητες, όπως ο Heath Ledger και ο Bob Marley.

Johnny Depp
Johnny Depp
Monopoli Team

Ο Johnny Depp πουλά για χιλιάδες δολάρια μία συλλογή από πορτραίτα που ζωγράφισε, εμπνευσμένος από διάσημες προσωπικότητες, όπως ο Heath Ledger και ο Bob Marley, μέσα από μία γνωστή γκαλερί του Λονδίνου.

Με τίτλο “Friends & Heroes II”, η συλλογή των τεσσάρων έργων, που έρχεται με την υπογραφή του Johnny Depp, είναι διαθέσιμη για 21 χιλιάδες δολάρια από την Castle Fine Art και περιλαμβάνει πορτραίτα “φίλων και ηρώων” του διάσημου ηθοποιού: του Heath Ledger, του Bob Marley, του River Phoenix και του Hunter S. Thompson.

“Αποτυπώνοντας δημοφιλή είδωλα, η συλλογή είναι μία μοναδική ματιά στον κόσμο του Hollywood, από έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες” αναφέρει η γκαλερί σε δημοσίευση στα social media.

Τα πορτραίτα ήταν διαθέσιμα και ατομικά, για 5,400 δολάρια το ένα, όταν κυκλοφόρησαν πριν από δύο εβδομάδες, αλλά και τα 78 κομμάτια βγήκαν sold out.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ 2023: Γιατί η υποψήφια Lady Gaga δεν θα τραγουδήσει στην τελετή;12.09.2018

“Κάθε εικόνα αποτελεί μία προσωπική αντανάκλαση του χαρακτήρα τους στα μάτια του Johnny. Μία απεικόνιση του πώς αποκαλύφθηκαν σε εκείνον” διαβάζουμε στην περιγραφή των έργων στην ιστοσελίδα της γκαλερί. “Δουλεύοντας πάνω σε αναφορές από φωτογραφίες, κάθε εικόνα έχει απογυμνωθεί σε μία πιο απλή και επική απεικόνιση του υποκειμένου, το οποίο ο Johnny έχει στη συνέχεια αναπτύσσει και ενεργοποιήσει με το χαρακτηριστικό ελεύθερο χρωματισμό του”.

Την περασμένη χρονιά, άλλη μία συλλογή του Johnny Depp, το πρώτο μέρος του “Friends & Heroes”, που περιλάμβανε πορτραίτα των Keith Richards, Al Pacino, Bob Dylan και Elizabeth Taylor είχαν βγει sold out, κοστίζοντας 4,740 δολάρια το ένα.

Αυτή τη στιγμή, ο Johnny Depp βρίσκεται σε μία διαδικασία “επιστροφής” στην υποκριτική μετά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, η οποία τον κατηγόρησε δημόσια για ενδοοικογενειακή βία. Έχασε την πρώτη δίκη, κατά της βρετανικής εφημερίδας The Sun, που δημοσίευσε ότι “χτυπούσε τη γυναίκα του”, αλλά κέρδισε μία δίκη κατά της Heard για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο πρώτος του ρόλος μετά τη δικαστική διαμάχη ήταν εκείνος του βασιλιά Λουδοβίκου στη γαλλική ταινία “Jeanne du Barry”, ενώ πρόκειται να επιστρέψει στην σκηνοθεσία μετά από 25 χρόνια για μια βιογραφική ταινία του Ιταλού καλλιτέχνη, Amedeo Modigliani.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γουίλεμ Νταφόε και η ελληνική περιπέτεια του «Inside»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b