MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τζόνι Ντεπ Vs Άμπερ Χερντ: Νέες αποκαλύψεις στην πολύκροτη δίκη που έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την βρετανική εφημερίδα “The Sun”, την οποία κατηγορεί για δυσφήμιση μετά από δημοσίευμα της που έκανε λόγο για “κακοποίηση της γυναίκας του” Άμπερ Χερντ.

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ στην δίκη
Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ στην δίκη
Monopoli Team

Οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ δεν έχουν τέλος, τέσσερα χρόνια μετά τις κατηγορίες της Χερντ για κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία.

Αυτή τη φορά είναι ο Ντεπ που έχει προσφύγει στο δικαστήριο, κατά της βρετανικής εφημερίδας The Sun, η οποία σε δημοσίευμα της ισχυριζόταν ότι ο Τζόνι Ντεπ κακοποιούσε την σύζυγό του Άμπερ Χερντ, και ότι τα στοιχεία ήταν μάλιστα “αδιάσειστα”.

Τις δύο πρώτες εβδομάδες της δίκης ήταν η σειρά του Τζόνι Ντεπ και της δικαστικής του ομάδας να μιλήσουν και να προσκαλέσουν μάρτυρες για την υπόθεση.

Τι υποστηρίζει η πλευρά του Τζόνι Ντεπ

Αρχικά, ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχασε πάνω από 650 εκατομμύρια δολάρια, στο απόγειο της καριέρας του με τους “Πειρατές της Καραϊβικής”, ενώ έμεινε με χρέος που άγγιζε τα 100 εκατομμύρια μετά από δόλο εκείνων που διεύθυναν τα οικονομικά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να είναι ψυχολογικά πιεσμένος.

Παράλληλα, ο πρώην προσωπικός βοηθός του Ντεπ περιέγραψε την Χερντ ως “κοινωνιοπαθή” και “μακιαβελική“, ενώ η οικονόμος του Ντεπ, που δούλευε για εκείνον για 30 χρόνια, εξιστόρισε την φορά που βρήκε το κρεβάτι του διάσημου ζευγαριού γεμάτο.. περιττώματα, τα οποία η Χερντ ισχυρίστηκε ότι ανήκουν στον σκύλο τους. Η οικονόμος, παρ’ όλ’ αυτά, υποστηρίζει ότι τα περιττώματα ήταν ανθρώπινα και ότι ήταν της Χερντ, που ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

Τέλος, άλλη μία συνταρακτική αποκάλυψη ήταν αυτή της Κέιτ Τζέιμς, πρώην προσωπικής βοηθού της Άμπερ Χερντ, κατά τη διάρκεια που η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ. Η Τζέιμς, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι η Χερντ έκλεψε την ιστορία της σεξουαλικής κακοποίησης της και την παρουσίασε ως δική της! Παράλληλα, δήλωσε ότι λάμβανε συχνά υβριστικά, ακατανότητα μηνύματα από την Χερντ, όταν ήταν σε κατάσταση μέθης.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ παντρέυτηκαν το 2015

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ παντρέυτηκαν το 2015

Τι δήλωσε η Άμπερ Χερντ κατά τη μαρτυρία της

Αυτή την εβδομάδα είναι η σειρά της Άμπερ Χερντ να δώσει τη δική της πλευρά των γεγονότων. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε αρχικά ότι ο πρώην σύζυγός της την απειλούσε ότι θα της παραμορφώσει το πρόσωπο, ενώ ότι μία φορά της είχε μάλιστα πει: “Θα πρέπει να παρακολουθώ ενώ σε βιάζουν”.

Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι κάποια περιστατικά βίας ήταν τόσο σοβαρά “που νόμιζα ότι θα με σκοτώσει, είτε επίτηδες, είτε επειδή θα χάσει τον έλεγχο και θα το παρατραβήξει. Μάλιστα, με απείλησε και ο ίδιος ότι θα με σκοτώσει πολλές φορές, ειδικά στο τέλος της σχέσης μας”.

Η βία περιλάμβανε “μπουνιές, χαστούκια, κλωτσιές, κεφαλιές και πνίξιμο, καθώς και το να με πετά πάνω σε πράγματα, να μου τραβά τα μαλλιά και να με σπρώχνει στο έδαφος” δήλωσε η ηθοποιός.

Υποστήριξε επίσης ότι η σωματική κακοποίηση και οι ακραίες φραστικές επιθέσεις συνήθως ξεκινούσαν όταν ο Ντεπ ήταν μεθυσμένος ή είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη, που αναμένεται να κρατήσει πάνω από 4 εβδομάδες, συνεχίζεται ακόμα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b