MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Όσκαρ 2023: Γιατί η υποψήφια Lady Gaga δεν θα τραγουδήσει στην τελετή;

Η Lady Gaga είναι υποψήφια στα φετινά Όσκαρ με το τραγούδι «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick», ωστόσο αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή απονομής των βραβείων.

Monopoli Team

Η 36χρονη σταρ προσκλήθηκε να τραγουδήσει το υποψήφιο τραγούδι της «Hold My Hand» στην 95η τελετή απονομής των Όσκαρ, αλλά αναγκάστηκε να αρνηθεί, αφού το πρόγραμμα των γυρισμάτων για το σίκουελ του Joker, «Folie à Deux» – στο οποίο η ίδια συμμετέχει – την πιέζει χρονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker – Folie à Deux: Η πρώτη εικόνα της Lady Gaga με τον Joaquin Phoenix στο sequel του Joker12.09.2018

Ο λόγος που η ίδια δεν θα τραγουδήσει στην τελετή γνωστοποιήθηκε από τον παραγωγό των Όσκαρ, Γκλεν Βάις, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου: «Έχουμε υπέροχες σχέσεις με την Lady Gaga και την ομάδα της, όμως είναι εν μέσω των γυρισμάτων ταινίας αυτή τη στιγμή και εδώ τιμάμε τη βιομηχανία του κινηματογράφου και το τι απαιτεί η δημιουργία ενός φιλμ». 

Και συνέχισε λέγοντας: «Έπειτα από αρκετές συζητήσεις, δεν υπήρχε η αίσθηση ότι μπορεί να κάνει μια εμφάνιση του διαμετρήματος που έχουμε συνηθίσει από εκείνη και που έχει συνηθίσει η ίδια. Δεν θα τραγουδήσει στο σόου, όμως, υπάρχει απόλυτη κατανόηση από εμάς πως για κάποιον που γυρίζει ταινία, αυτό αποτελεί προτεραιότητα».

Παρ’ όλα αυτά, όλοι οι υπόλοιποι διεκδικητές του Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού έχει επιβεβαιωθεί πως θα τραγουδήσουν στην τελετή απονομής. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Rihanna, η οποία διεκδικεί για πρώτη φορά χρυσό αγαλματίδιο, με το «Lift Me Up», από το soundtrack της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever». 

Όσο για την Lady Gaga, το τραγούδι «Hold My Hand», που ακούγεται στην ταινία «Top Gun: Maverick», της χάρισε την τέταρτη υποψηφιότητά της για Όσκαρ! Η Gaga έχει κερδίσει μια φορά το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, το 2019, χάρη στο «Shallow», από την ταινία «A Star Is Born», ενώ μάλιστα για το ίδιο φιλμ ήταν υποψήφια και για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου!

Επιπλέον, η πρώτη φορά που το όνομά της συμπεριλήφθηκε στη λίστα των υποψηφίων για τα βραβεία ήταν το 2016, χάρη στο «Til It Happens to You» από την ταινία «The Hunting Ground». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHold My Hand: Η Lady Gaga συναντά τον Τομ Κρουζ στο τραγούδι του Top Gun12.09.2018

Με πληροφορίες από People.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b