MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Ο Γουίλεμ Νταφόε και η ελληνική περιπέτεια του «Inside»

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, με μια ματιά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Inside

Αναμφίβολα το φιλμ της εβδομάδας είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Βασίλη Κατσούπη «Inside» με τον αμερικανό σταρ Γουίλεμ Νταφόε να υποδύεται έναν κλέφτη έργων τέχνης που παγιδεύεται σε πολυτελές διαμέρισμα στην προσπάθεια του να κλέψει πίνακες του Σίλε ανεκτίμητης αξίας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αρκούδες δεν υπάρχουν

Με βραβείο από το φεστιβάλ Βενετίας έρχεται το νέο φιλμ του ιρανού Τζαφάρ Παναχί «Δεν υπάρχουν αρκούδες» με θέμα την σύζευξη καλλιτεχνικού οράματος και πολιτικής ελευθερίας, με τον ίδιο το σκηνοθέτη να ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αντιγόνη

Από τον Καναδά μας έρχεται η «Αντιγόνη» μια ενδιαφέρουσα διασκευή της αρχαιοελληνικής τραγωδίας του Σοφοκλή με βασικό της προτέρημα την εντυπωσιακή ερμηνεία της νεαρής πρωταγωνίστριας στον ομώνυμο ρόλο.
Αίθουσες προβολής

Τελετουργία θανάτου

Χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές αλλά και με μια σκηνοθετική συνέπεια που σε γενικές γραμμές πετυχαίνει το στόχο της ψυχαγωγίας του θεατή, το αστυνομικό θρίλερ «Τελετουργία θανάτου» δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Scream VI

Το «Scream VI» ακολουθεί την σίγουρη, δοκιμασμένη συνταγή του περσινού φιλμ που ανανέωσε με θετικό πρόσημο το διάσημο τρομο-franchise.
Αίθουσες προβολής

Η Εξαφάνιση του προέδρου

H «Εξαφάνιση του προέδρου» είναι μια γαλλική σάτιρα βασισμένη σε αυθεντικά ιστορικά γεγονότα γύρω από τις Γαλλικές προεδρικές εκλογές του 1920.
Αίθουσες προβολής

Μούμιες

Τέλος, το animation του νέου κινηματογραφικού μενού ονομάζεται «Μούμιες» κι είναι μια ισπανική παραγωγή εμπνευσμένη από αρχαιολογικές περιπέτειες.
Αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουίλεμ Νταφόε: Είμαι ευχαριστημένος όταν ξέρω το γιατί κάνω μια ταινία12.09.2018

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b