ΣΥΝΤΑΓΗ
Ρολό με αυγό με κολοκυθάκι, τυρί & γαλοπούλα από το food blog Semina’s Home Recipes
Αυτό το ρολό με αυγό, κολοκυθάκι, τυρί και γαλοπούλα είναι πεντανόστιμο και πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!
Monopoli Team
08.03.2023
Υλικά
- 1 μεγάλο κολοκυθάκι
- 4 αυγά
- 1 κ.γ. πάστα λιαστής ντομάτας ή τοματοπελτέ
- 1 κ.σ. κολοκυθάκι σε σκόνη
- 4 φέτες γαλοπούλα
- 2 φέτες κασέρι (κίτρινο τυρί)
Καθαρίζουμε το κολοκυθάκι.
Το περνάμε από ένα μαντολίνο ή το κόβουμε σε λεπτές φέτες με ένα μαχαίρι.
Στραγγίζουμε καλά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, τη πάστα λιαστής ντομάτας και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Προσθέτουμε το κολοκυθάκι σε σκόνη μέχρι να ενωθεί με το υπόλοιπο μείγμα.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας και το κολοκυθάκι σε φέτες .
Σε ένα μετρίου μεγέθους ταψί τοποθετούμε μία λαδόκολλα.
Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε για 30 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσει.
Αλείφουμε με τυρί κρέμα προσθέτουμε τα κασέρια τυλίγουμε τις άκρες προς τα μέσα για να γίνει ένα ρολό και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠίτα σουφλέ σπανάκι από το food blog Semina’s Home Recipes12.09.2018
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές από το food blog Semina’s Home Recipes εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Επικό reunion για τους πρωταγωνιστές του Pulp Fiction
Πάσχα στο Λεωνίδιο: Μια εκδρομή που αξίζει να κάνετε
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα»
Εύα Νάθενα: Η σκηνοθέτρια της «Φόνισσας» στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV
Μακιγιάζ χειλιών: Πώς να διατηρήσεις αναλλοίωτο το κραγιόν σου κατά τη διάρκεια της μέρας
My father had a big nose: Έκθεση του Κωνσταντίνου Πάτσιου στην The Blender Gallery
Κρυπτόγαμα: Η Νικαίτη Κοντούρη σκηνοθετεί τον θεατρικό μονόλογο του Μιχάλη Αλμπάτη στην Πειραιώς 260
Mataroa Happy: Το πρώτο χαμηλόβαθμο αλκοολούχο ποτό με εκχύλιση κάνναβης και νταμιάνας
Ian Rankin: Συνάντηση με τον μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση