
Monopoli Team
02.03.2023
Υλικά
- 100 γρ γιαούρτι στραγγιστό
- 20 γρ ελαιόλαδο
- 1 αυγό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 50 γρ φρέσκο σπανάκι
- 50 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 60 γρ τυρί (φέτα)
Ανακατεύουμε πολύ καλά το γιαούρτι με το αυγό μέχρι να γίνουν ένα βελούδινο μείγμα.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι.
Ρίχνουμε το σπανάκι και τη φέτα.
Λαδώνουμε καλά το πήλινο και αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 με 25 λεπτά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMuffins με γιαούρτι μπανάνα & πραλίνα σοκολάτας από το food blog Semina’s Home Recipes12.09.2018
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές από το food blog Semina’s Home Recipes εδώ.
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ανακοινώθηκε η λήξη της κατάληψης στο Rex
Netflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Απρίλιο
7 μαγαζιά στην Αθήνα που αποθεώνουν το αγαπημένο μας avocado toast
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όλες οι δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη
Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες
Εκδηλώσεις, ταινίες και εκθέσεις: 6 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου
Που να πάμε το Σαββατοκύριακο: 8 κορυφαίες προτάσεις ψυχαγωγίας στην πόλη
WOW – Women of the World: Μια «γεύση» από όλα όσα θα δούμε στο πρώτο φεστιβάλ του ΚΠΙΣΝ για την έμφυλη ισότητα
Eternal Pink: Το σπάνιο ροζ διαμάντι των 35 εκατ. δολαρίων βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο Sotheby’s