Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος: Μήνυμα συμπαράστασης για την τραγωδία στα Τέμπη – Αναβάλλεται η διαμαρτυρία των καλλιτεχνών στο Ολύμπια
Την αναβολή της προγραμματισμένης μουσικής διαμαρτυρίας με δεκάδες καλλιτέχνες, που θα ελάμβανε χώρα αύριο, Πέμπτη 2 Μαρτίου, έξω από το Θέατρο Μαρία Κάλλας, πρώην Ολύμπια, ανακοινώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ).
Monopoli Team
01.03.2023
A
A
Η ανακοίνωση:
«Ο Μάρτιος του 2023 μπήκε με μια δυσβάστακτη τραγωδία. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος και ευχόμαστε στους τραυματίες ταχύτατη ανάρρωση.
Αυτή την ώρα του πένθους είναι αυτονόητο ότι αναβάλλουμε την προγραμματισμένη μουσική διαμαρτυρία με δεκάδες καλλιτέχνες, που θα ελάμβανε χώρα αύριο, Πέμπτη 2 Μαρτίου, έξω από το Θέατρο Μαρία Κάλλας, πρώην Ολύμπια.
Καλή δύναμη στους διασώστες, τους νοσηλευτές και σε όσους επιχειρούν αυτή τη στιγμή στο πεδίο της τραγωδίας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α.
Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κεχαγιόγλου
Ο γενικός γραμματέας Φώτης Αποστολάρας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος12.09.2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #190: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Family Weekend: 10+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Trick or Treat… σε 6 Halloween στέκια της Αθήνας
Ο “ποιητής” Διονύσης Σαββόπουλος
Στον δακτύλιο της φωτιάς: Ο έρωτας, η τρέλα και ο Αρτώ
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 25-26 Οκτωβρίου
Free City: Τι μπορούμε να κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Γιώργος Λάνθιμος: Ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα “μικρό διάλειμμα” μετά το Bugonia
Ο Βιμ Βέντερς στη Στέγη για ένα 3ήμερο αφιέρωμα