MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος

Με απόφαση πρωθυπουργού, κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών

Τραγωδία στα Τέμπη
Τραγωδία στα Τέμπη
Monopoli Team

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η σύγκρουση τρένων, χθες (Τρίτη 28/2), στα Τέμπη, με τους επιβεβαιωμένους νεκρούς να ανέρχονται αυτή τη στιγμή στους 38, την ώρα που 66 επιβάτες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Λάρισας, της Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης, ενώ έξι από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ΜΕΘ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση.

Με απόφαση του πρωθυπουργού κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023, με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Το πένθος τίθεται σε ισχύ από σήμερα έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Η επίσημη ανακοίνωση για την τραγωδία στα Τέμπη αναφέρει:

“Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στη Λάρισα. Επίσης, με απόφαση του Πρωθυπουργού κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων”.

Στα τηλέφωνα 2410 683175-6 μπορούν να τηλεφωνούν οι συγγενείς επιβατών για να ενημερωθούν για τους ανθρώπους τους.

Την ίδια στιγμή, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αιμοδοσία στη Λάρισα για τους τραυματίες.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b