MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
23
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Mavili Beach: Το καλοκαίρι στην Αθήνα έχει τη δική του παραλία

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Για ακόμη μία χρονιά, το Mavili Beach έρχεται να αποδείξει ότι το «summer in the city» μπορεί να έχει τη δική του παραλία.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Υπάρχουν στιγμές που η Αθήνα καταφέρνει να σε κάνει να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην πόλη. Το Mavili Beach, στην ταράτσα του ξενοδοχείου Αirotel Alexandros, είναι μία από αυτές. Λίγα μόλις βήματα από την Πλατεία Μαβίλη, η πιο απρόσμενη «παραλία» της πόλης επιστρέφει και φέτος, μεταφέροντας την ανεμελιά των διακοπών στην καρδιά της Αθήνας.

Με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού, πισίνα, deluxe cabanas, άνετα kiosks και minimal Kυκλαδίτικο design, το Mavili Beach έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα summer spots της πόλης. Πρόκειται άλλωστε για τη μοναδική τεχνητή παραλία σε rooftop ξενοδοχείου στην Ελλάδα, ένα concept που συνδυάζει τη χαλαρότητα ενός παραθαλάσσιου προορισμού με την ενέργεια της ζωής στην πόλη. Από τo πρωί μέχρι το βράδυ, το Mavili Beach αλλάζει ρυθμούς μαζί με την πόλη. Ημέρες δίπλα στην πισίνα, απογευματινά ραντεβού μετά τη δουλειά, δροσερά cocktails την ώρα του ηλιοβασιλέματος και βραδιές κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό συνθέτουν μια εμπειρία που μοιάζει με μικρή απόδραση χωρίς καν να χρειαστεί να φύγεις από το κέντρο.

Το γαστρονομικό στοιχείο συμπληρώνει ιδανικά το σκηνικό στην Ταβέρνα, με ελληνικές γεύσεις meze style και μια cocktail list γεμάτη δροσερές, ευφάνταστες προτάσεις που συνοδεύουν ιδανικά κάθε στιγμή της ημέρας. Παράλληλα, το Mavili Beach αποτελεί ιδανική επιλογή για εταιρικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις, γενέθλια, summer parties και κάθε είδους κοινωνικές συναντήσεις, προσφέροντας ένα ξεχωριστό σκηνικό που συνδυάζει την αίσθηση των διακοπών με την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 αθηναϊκές αυλές για δροσερά cocktails και dinner dates12.09.2018

Σχετικά με τον όμιλο Airotel Group of Hotels

Η Airotel Group οf Hotels αποτελεί έναν ελληνικό ξενοδοχειακό όμιλο με παρουσία στον χώρο της φιλοξενίας από το 1984. Με ξενοδοχεία σε Αθήνα, Πάτρα και Καβάλα, ο Όμιλος προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες διαμονής, γαστρονομίας και επαγγελματικών εκδηλώσεων, συνδυάζοντας τη σύγχρονη φιλοξενία με τις αξίες της ελληνικής εξυπηρέτησης. Παραμένοντας μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά πορεία στον τουρισμό, το Airotel Group συνεχίζει να επενδύει σε εμπειρίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και αναδεικνύουν τη δυναμική της ελληνικής φιλοξενίας.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στοιχεία επικοινωνίας:
Alexandros Hotel, Τιμολέοντος Βάσσου 8, Αθήνα
216 200 7699
[email protected]
www.mavilibeach.gr

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Έξοδος
Σχετικά Θέματα
Έξοδος
METAXA Ready to Drink Cocktails: To party ξεκινά όπου κι αν είσαι
Γεύση
Μετά το Κατράκειο: Πού τρώμε καλά στη Νίκαια;
Έξοδος
Νέα εποχή Baraonda με το «Bijoux»: Το πιο glam cabaret dinner show έρχεται με την υπογραφή του Γιώργου Βάλαρη
Βγαίνουμε έξω
Μετά το Θέατρο Πέτρας: Για καλό φαγητό και ποτό στην Πετρούπολη
Going Out
TELETECH Athens: Μια νύχτα hard techno και rave στο Universe
Βγαίνουμε έξω
5 μαγαζιά που φέρνουν τις Κυκλάδες στην Αθήνα – για λίγο ακόμη καλοκαίρι
Βγαίνουμε έξω
Sushi by the sea: Άρωμα καλοκαιριού σε 5 εστιατόρια για δροσερό σούσι
Βγαίνουμε έξω
Δεκαπενταύγουστος με θέα: 5 εστιατόρια αθηναϊκών ξενοδοχείων για καλό φαγητό και καλοκαιρινή διάθεση
Γεύση
Αύγουστος στην Αθήνα: 5 μαγαζιά που κάνουν τις διακοπές να μοιάζουν λίγο πιο κοντά
Γεύση
Πού βγαίνουμε μετά το σινεμά; Από τη Ριβιέρα στις γειτονιές των Εξαρχείων
Βγαίνουμε έξω
Πού βγαίνουμε μετά το σινεμά; Από το cine Στέλλα στα στέκια της Κυψέλης
Γεύση
Tocororo Cuban Cafe: Το πρώτο κουβανέζικο καφέ της Αθήνας άνοιξε τις πόρτες του