MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

O Dave Grohl μαγείρεψε για 450 αστέγους λίγο πριν χτυπήσει χιονοθύελλα το Λος Άντζελες

Ο Dave Grohl των Foo Fighters βοήθησε έμπρακτα τους αστέγους της πόλης του, μαγειρεύοντας επί 16 ώρες σε ένα καταφύγιο αστέγων.

Dave Grohl, Credit: rvansleve/Instagram
Monopoli Team

Πριν από λίγες ημέρες, λίγο πριν χτυπήσουν μερικές από τις πιο ισχυρές χιονοθύελλες που έχει δει το Λος Άντζελες, ο Dave Grohl, αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τους άστεγους της πόλης, δίνοντας το “παρών” σε ένα καταφύγιο αστέγων, όπου μαγείρευε επί 16 ώρες για 450 ανθρώπους.

Ο frontman των Foo Fighters βρέθηκε στο barbeque που διοργανώνει το καταφύγιο Hope of the Valley, με στόχο να ταϊσει σχεδόν 500 αστέγους.

Ο CEO του οργανισμού, Rowan Vansleve, ανέβασε στα social media του ένα βίντεο, με τον ίδιο και τον Grohl, να μιλούν για την αποστολή τους, ανάμεσα στο Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες, με επίκεντρο τους άστεγους ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάννες 2023: Ο Ρούμπεν Έστλουντ ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής12.09.2018

Στο βίντεο, ο Grohl αναφέρει ότι είναι 100% στην αποστολή, ενώ στο background παίζει το “My Hero”.

Ο Vansleve σχολιάζει στη δημοσίευση με το βίντεο: “Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας μας να σταματήσουμε το πρόβλημα με την έλλειψη στέγης, πήραμε το πιο κουλ βίντεο με τον Dave Grohl των Foo Fighters. Όχι μόνο μας ευχήθηκε τύχη, αλλά μαγείρεψε για εκατοντάδες ανθρώπους που ζουν σε καταφύγια κατά τη διάρκειας μίας από τις χειρότερες χιονοθύελλες. Τίποτα πέρα από αγάπη και σεβασμό για τον Dave”.

Σύμφωνα με μία χρήστη του Twitter: “Χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, ο Dave Grohl έφερε τον τεράστιο φούρνο του και μαγείρεψε/τάισε μπάρμπεκιου και άλλα συνοδευτικά 500 ανθρώπους στο Λος Άντζελες, κατά τις χιονοθύελλες. Και πλήρωσε για τα πάντα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤραγωδία στα Τέμπη: Έκτακτο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας – Πού μπορείτε να δώσετε αίμα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b