MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Έκτακτο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας – Πού μπορείτε να δώσετε αίμα

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας απευθύνει κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό να εξασφαλιστεί η βέλτιστη περίθαλψη των τραυματιών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Nguyễn Hiệp/Unsplash
Monopoli Team

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια κάλυψης αναγκών για τα θύματα της τραγωδίας, προσφέροντας αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε όλη τη χώρα.

«Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είναι επιτακτικό να συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκες για αίμα. Η αλληλεγγύη, είναι το πιο κρίσιμο όπλο μας τις δύσκολες στιγμές, ο παράγοντας ‘άνθρωπος’ μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος για άλλη μια φορά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε ποια αιμοδοσία βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος12.09.2018

Αιμοδοσία στην πλατεία της Λάρισας και στην Πάτρα

Έκκληση για προσφορά αίματος, απευθύνει το κέντρο αίματος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των τραυματιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στα Τέμπη. Ειδικότερα, το κέντρο αίματος, το οποίο θα λειτουργεί συνεχώς έως τις 20:00, απευθύνει έκκληση σε κάθε υγιή πολίτη, ηλικίας 18 έως 65 ετών, για εθελοντική αιμοδοσία.

Την ίδια στιγμή, έκτακτη αιμοδοσία για τη βοήθεια των τραυματιών πραγματοποιεί ήδη ο Ερυθρός Σταυρός, η οποία θα διεξαχθεί έως και τις 2 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. 

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b