MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Matilda Djerf: Η influencer με τα πιο διάσημα μαλλιά – Όλα τα μυστικά της

Οι αναζητήσεις στο google για τα μαλλιά της Matilda Djerf έχουν σπάσει ρεκορ. Εμείς έχουμε όλα τα μυστικά της.

photo: Instagram/@matildadjerf
Monopoli Team

Η Μatilda Djerf είναι από εκείνα τα κορίτσια που είναι συνεχώς στο feed μας στο Instagram αλλά και στο #foryou στο TikTok. O λόγος; Τα υπέροχα μαλλιά της που πλέον έχουν και ένα από τα πιο διάσημα hashtags – #MatildaDjerfHair με πάνω από 27,1 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Η Djerf έχει ξεχωριστή θέση στα moodboards του Pinterest από τότε που ξεκίνησε να κάνει vlog στο Youtube το 2016.

Συνδυάζει δύο από τις πιο κυρίαρχες τάσεις στα μαλλιά αυτή τη στιγμή με τις χαρακτηριστικές της bags με αέρα 70s και έναν ιδιαίτερο όγκο που θυμίζει μοντέλο των 90s. Είναι ένα hair icon που σίγουρα πέρασε πολλές φάσεις με τα μαλλιά της με μύτες και πολύ fluffy εικόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 μαγαζιά στην Αθήνα που σερβίρουν τα πιο ονειρεμένα pancakes12.09.2018

«Όταν ήμουν μικρότερη, δοκίμαζα πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Είχα ombre μαλλιά αλλά και κόκκινα. Για ένα σύντομο διάστημα, ήμουν ξανθιά, αλλά δεν ήταν η αγαπημένη μου περίοδος. Δοκίμαζα πάντα κάπως διαφορετικά χτενίσματα και χρώματα μαλλιών. Όταν είχα τα ombre μαλλιά, ήθελα να επιστρέψω στο φυσικό μου χρώμα, οπότε άρχισα να κάνω ανταύγειες. Και κατέληξα με ένα ηλιοκαμένο χρώμα που άνοιξε με τον ήλιο ακόμη περισσότερο. Αλλά στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν μπορούσα να ταξιδέψω, έτσι τα μαλλιά μου έγιναν πιο σκούρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Το beauty icon που την εμπνέει είναι η Brigitte Bardot. «Εμπνεύστηκα πολύ από την Brigitte Bardot. Τώρα έχουν μεγαλώσει αρκετά τα μαλλιά μου. Αλλά γενικά, δεν παρακολουθώ τις τάσεις ώστε να τις εφαρμόσω, κάτι που μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο», δήλωσε στο Byrdie.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRed Rose: Η νέα σειρά του Netflix που θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b