MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

5 βασικά πινέλα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Εσύ ποια πινέλα χρησιμοποιείς για τα καθημερινά σου makeup looks;

Instagram/@patidubroff
Instagram/@patidubroff
Monopoli Team

Κεφάλαιο: πινέλα μακιγιάζ. Είναι τόσα πολλά που πάντα μπερδευόμαστε ποια πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας και ποια είναι «αχρείαστα». Μπορεί οι επαγγελματίες να έχουν μια τεράστια ποικιλία και να χρησιμοποιούν διαφορετικό, για την παραμικρή λεπτομέρεια στο makeup αλλά εμείς δεν αξίζει να επενδύσουμε σε τόσο εξειδικευμένα πινέλα καθώς στο τέλος δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε.

Σήμερα λοιπόν θα σας κάνουμε μια λίστα με τα 5 βασικά πινέλα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας. Σταδιακά φυσικά μπορείτε να προσθέσετε όσα θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε νέες τεχνικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPROshades: Το μακιγιάζ απογειώνεται με τις νέες παλέτες σκιών της Mon Rêve12.09.2018

Powder/Blush Brush

Είναι το κλασσικό, φουντωτό πινέλο με το οποίο μπορείτε να προσθέσετε ρουζ στα μήλα, αλλά και πούδρα σε όλο το πρόσωπο, ή σε συγκεκριμένα σημεία όπως το Τ που παρουσιάζει έντονη λιπαρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πινέλο για foundation, αλλά πρέπει να πλυθεί σχολαστικά στη συνέχεια και να στεγνώσει φυσικά για την εφαρμογή ρουζ ή πούδρας.

Concealer Brush

Είναι ιδανικό για να εφαρμόσεις με ακρίβεια το concealer , ακόμη και σε σημεία που θα δυσκολευόσουν με τα χέρια όπως η εσωτερική κόγχη των ματιών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBerlinale: Λαμπερή πρεμιέρα με Κρίστεν Στιούαρτ, Άν Χάθαγουει, Ζελένσκι – Όσα έγιναν στην τελετή έναρξης12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b