MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πήλιο: Για σκι με θέα το Αιγαίο

Όσοι αναζητούν την περιπέτεια στο χιονισμένο Πήλιο, θα τη βρουν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Αγριόλευκες όπου η κατάβαση γίνεται σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου

@shutterstock
Monopoli Team

Ανάμεσα στον Παγασητικό και στο Αιγαίο, το Πήλιο είναι από τους προορισμούς εκείνους που μπορείς να τους χαρείς όλες τις εποχές του χρόνου. Όταν ο χειμώνας σκεπάζει το βουνό των Κενταύρων με την κατάλευκη μαγεία του, το τοπίο γίνεται ονειρικό. Λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Βόλο, βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Αγριόλευκες, όπου οι λάτρεις του χιονιού έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία χειμερινού σκι με θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 10 καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη για όσους δεν είναι σκιέρ12.09.2018

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου: Σκι με θέα στη θάλασσα

Για να φτάσετε στο χιονοδρομικό κέντρο, θα ακολουθήσετε το δρόμο από το Βόλο προς την Πορταριά. Διασχίστε την Πορταριά, ανηφορίστε για ακόμα 5 χλμ. περίπου μέσα στο δάσος μέχρι τα Χάνια και συνεχίστε για άλλα 2 χλμ. έως τη θέση Αγριόλευκες όπου βρίσκεται το χιονοδρομικό. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Αγριόλευκες αναπτύσσεται στο βουνό σε υψόμετρο 1.471 μ. Εδώ, η κατάβαση γίνεται σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, ανάμεσα σε οξιές, αγριόλευκες, καστανιές και με θέα στο Αιγαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλάτη: Απόδραση στον ορεινό παράδεισο των Τρικάλων12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο στα Καλάβρυτα: Όλα όσα αξίζει να δείτε και να κάνετε12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b