MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τα 10 καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη για όσους δεν είναι σκιέρ

Έρευνα του Club Med παρουσιάζει τα 10 τοπ χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη για όσους δεν κάνουν σκι και προτιμούν να ζήσουν τις apres ski εμπειρίες που προσφέρει ένας προορισμός.

Photo by Krzysztof Kowalik on Unsplash
Photo by Krzysztof Kowalik on Unsplash
Monopoli Team

Τα χιονισμένα βουνά είναι χάρμα οφθαλμών και δεν χρειάζεται να είναι κανείς σκιέρ για να χαρεί τις λευκές κορυφές, τη φύση και τον καθαρό αλπικό αέρα.

Για τους λάτρεις του χιονιού που δεν κάνουν σκι και προτιμούν να ζήσουν την apres ski εμπειρία ενός προορισμού ή να απολαύσουν άλλες δραστηριότητες στη φύση, το Club Med έφτιαξε μια λίστα με τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη. Η έρευνα του Club Med εξέτασε μια σειρά από διαφορετικές δραστηριότητες για όσους δεν κάνουν σκι (πεζοπορία, εκδηλώσεις, περιηγήσεις, spa, shopping κ.ά.) που υπόσχονται να κάνουν τις διακοπές στο χιόνι αξέχαστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Μόσχος: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου εξυπνότερο από τους προκατόχους μου12.09.2018

Έρευνα: Τα top χιονοδρομικά της Ευρώπης για όσους δεν κάνουν σκι

Photo by Marc Sendra Martorell on Unsplash

Το Chamonix στη Γαλλία είναι το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στην Ευρώπη για όσους δεν είναι σκιέρ, σύμφωνα με την έρευνα του Club Med. Όσοι δεν κάνουν σκι, εδώ θα βρουν πολλά πράγματα για να απολαύσουν τις χειμερινές διακοπές τους – από συναρπαστικές δραστηριότητες όπως snowmobiling και αλεξίπτωτο πλαγιάς μέχρι χαλάρωση στα spa του resort.

Photo by Max Kukurudziak on Unsplash

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρίσκεται το Livigno στην Ιταλία. Έχει τον μεγαλύτερο αριθμό μονοπατιών πεζοπορίας και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τη γραφική θέα στα βουνά. Επίσης, διαθέτει 8 εμπορικά κέντρα για τους λάτρεις του shopping.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens x SNF Nostos: Röyksopp στην Πλατεία Νερού και Tash Sultana στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b