MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Σαββατοκύριακο στα Καλάβρυτα: Όλα όσα αξίζει να δείτε και να κάνετε

Το χιονοδρομικό κέντρο, ο θρυλικός οδοντωτός, τα ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα κάνουν τα Καλάβρυτα έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς της Πελοποννήσου. Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο.

Το Πλανητέρο είναι ένα από τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε (πηγή: Shutterstock)
Monopoli Team

Όταν το τοπίο ντύνεται στα λευκά, οι δρόμοι των Καλαβρύτων και των γύρω χωριών γεμίζουν από σκιέρ που έρχονται για να απολαύσουν ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας. Όμως, στα Καλάβρυτα δεν θα πάτε μόνο για σκι. Ο ορεινός όγκος του Χελμού κρύβει πολλές ομορφιές και προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές για βόλτες και δραστηριότητες όλον τον χρόνο. Διαδρομές μέσα στην πλούσια φύση, σπήλαια, φαράγγια, λίμνες και ιστορικά μοναστήρια προσκαλούν τον ταξιδιώτη να ανακαλύψει αυτή τη γοητευτική γωνιά της Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρευνα: Στην Ελλάδα το φθηνότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης12.09.2018

Καλάβρυτα: Βόλτες στη φύση και την Ιστορία

Η ορεινή κωμόπολη του νομού Αχαΐας είναι χτισμένη στις πλαγιές των Αροανίων, σε υψόμετρο 735 μέτρων. Ο κεντρικός πεζόδρομος και οι πλατείες σφύζουν από ζωή, με ατμοσφαιρικά καφέ-μπαρ, καταστήματα με τοπικά προϊόντα και ταβέρνες που σου σπάνε τη μύτη από τις μυρωδιές τους.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b