MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πάμελα – Μια Ιστορία Αγάπης: 10 πράγματα που μάθαμε για την Πάμελα Άντερσον μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix

Η Πάμελα Άντερσον ήταν μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής της, με επιτυχία, φήμες και σκάνδαλα να συνοδεύουν το όνομά της. Με το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης», το Netflix της δίνει την ευκαιρία να πει η ίδια την ιστορία της.

Πάμελα Άντερσον. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Η Πάμελα Άντερσον ήταν αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες σταρ της Αμερικής του ‘90, το άστρο της οποίας όσο ξαφνικά έλαμψε, τόσο απότομα έσβησε και άφησε στο όνομά της μία αμφιλεγόμενη χροιά.

Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός και μοντέλο είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τουλάχιστον μέχρι τώρα, που αποφάσισε με τη βοήθεια του Netflix και του ντοκιμαντέρ «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» να διηγηθεί την ιστορία της από την αρχή και με τον δικό της τρόπο, όπως μόνο η ίδια την ξέρει.

Από την εποχή της ως το θρυλικό pinup girl του Playboy μέχρι το Baywatch και από τη σχέση της με τον Τόμι Λι μέχρι την περιβόητη κλοπή του sex tape τους που άλλαξε για πάντα τη ζωή και την καριέρα της, η Πάμελα Άντερσον κάνει μία εφ’ όλης της ύλης αναδρομή στη ζωή της και εμείς συγκεντρώνουμε 10 λεπτομέρειες που μάθαμε αλλά μέχρι τώρα δεν ήταν τόσο γνωστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Love, Pamela”: Το βιβλίο της Πάμελα Αντερσον φέρνει στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις12.09.2018

Η Πάμελα είναι «αθεράπευτα ρομαντική»

Photo Credits: Netflix

Η Πάμελα Άντερσον θεωρεί πως όλη η ζωή της καθορίζεται από μία αέναη αναζήτηση της αγάπης της ζωής της. Όπως όμως δηλώνει, δεν έχει καταφέρει να βρει αυτό που ψάχνει και απαριθμεί όλους τους θυελλώδεις έρωτες της ζωής της. Παρά τον πόνο και την απογοήτευση που ένιωσε πολλές φορές, θυμάται αυτές τις περιπέτειες με στοργή και τονίζει πως «Πρέπει να είσαι γενναίος για να είσαι ερωτευμένος. Και αρκετά πιο γενναίος για να φύγεις και να μην ανεχτείς τη δυστυχία ή τη σκληρότητα σε μία αγάπη».

Προσπάθησε να δολοφονήσει την babysitter της

Όταν ήταν μικρή, η babysitter της κακοποιούσε την ηθοποιό και τον αδερφό της για περίπου 4 χρόνια, με τους γονείς της να μην έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει. Έτσι, μία μέρα η Πάμελα Άντερσον είχε προσπαθήσει να τη δολοφονήσει και όπως δηλώνει «Προσπάθησα να προστατέψω τον αδερφό μου από αυτήν. Προσπάθησα να τη σκοτώσω. Προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά με ένα γλειφιτζούρι. Και μετά της είπα ότι εύχομαι να πεθάνει. Και όντως, μία μέρα μετά πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα… Σκέφτηκα λοιπόν ότι τη σκότωσα με το μυαλό μου, όμως δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν και πέρασα πολλά χρόνια να σκέφτομαι αυτό το συμβάν».

Η σεξουαλική επίθεση σε ηλικία 12 ετών

Η σταρ μίλησε στο ντοκιμαντέρ του Netflix και για μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες που είχε ως παιδί και για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή. Στο ντοκιμαντέρ την βλέπουμε να εξιστορεί το συμβάν και να λέει πως είχε πάει σε ένα διαμέρισμα δύο αγοριών με μία φίλη της. Όμως, κάποια στιγμή η Πάμελα έμεινε μόνη της με ένα από τα δύο αγόρια. «Εκείνος ήταν 25, εγώ 12. Με βίασε. Ένιωσα ότι έφταιγα εγώ. Δεν το είπα ούτε στην μητέρα μου, ούτε σε κανέναν», ανέφερε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

Χρειάστηκε μία φωτογράφηση στο Playboy για να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση της

Στο «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης», η σταρ αποκαλύπτει πως εξαιτίας της σεξουαλικής επίθεσης που είχε δεχτεί, για χρόνια πάλευε να ανακτήσει τη χαμένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση για το σώμα της. Τελικά, η πρώτη της φωτογράφηση στο Playboy ήταν η στιγμή στην οποία κατάλαβε πως δεν πρέπει να αφήνει την τραυματική ντροπή που ένιωθε να νικάει και έτσι κατάφερε να «ξεφύγει» από αυτή και να γίνει το σύμβολο του σεξ που σήμερα όλοι γνωρίζουν.

Ένας πρώην σύντροφός της είχε προσπαθήσει να την σκοτώσει

Η ηθοποιός παραδέχεται πως πάντα ένιωθε μία ιδιαίτερη έλξη για κάπως πιο σκληρούς χαρακτήρες και μοιράζεται την ιστορία της με έναν συγκεκριμένο πρώην σύντροφό της, ο οποίος έχανε συχνά τον έλεγχο. Μάλιστα, μία φορά την είχε αναγκάσει να πηδήξει από το κινούμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και παραλίγο να την πατήσει μάλιστα, όταν η σταρ προσγειώθηκε στον δρόμο.

Photo Credits: Netflix

Όταν παντρεύτηκε τον Τόμι Λι δεν ήταν… ελεύθερη

Ο γάμος της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι ήταν ένας από τους πιο επεισοδιακούς του Χόλυγουντ. Αυτό που αποκαλύφθηκε όμως στο ντοκιμαντέρ ήταν η λεπτομέρεια πως την περίοδο που η ηθοποιός ζούσε τον έρωτα της με τον μουσικό και παντρεύονταν ξαφνικά σε μία παραλία, διατηρούσε ταυτόχρονα σχέση και με τον σέρφερ Κέλι Σλέιτερ. Έπρεπε λοιπόν να τον ενημερώσει πως δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το ειδύλλιο τους, μιας και ήταν πλέον… παντρεμένη.

Απέρριψε μία πρόταση αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων

Η πρόταση αυτή αφορούσε την επίμαχη βιντεοκασέτα που είχε γυριστεί κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Τόμι Λι και η οποία διέρρευσε τελικά χωρίς την έγκριση τους, καθώς είχε κλαπεί από το σπίτι του ζευγαριού. Εκείνη την περίοδο, ο Μπομπ Γκουτσιόνε, ιδρυτής του περιοδικού Penthouse, τους είχε προτείνει μία συμφωνία του ύψους των 5 εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει τα δικαιώματα της κλεμμένης βιντεοκασέτας και να βγουν έστω «κερδισμένοι». Φυσικά, το ζευγάρι δεν δέχτηκε και όπως δηλώνει η σταρ: «Αυτή η στιγμή δεν θα έπρεπε να είναι για κανέναν άλλο, παρά μόνο για εμάς».

Δεν ήθελε να παίξει στο Baywatch

Στο ντοκιμαντέρ μαθαίνουμε πως ο ρόλος που σημάδεψε και ταυτόχρονα ανέδειξε την ηθοποιό θα μπορούσε να ανήκει σε κάποια άλλη σταρ της εποχής, καθώς η Πάμελα Άντερσον είχε απορρίψει 11 φορές την πρόταση της παραγωγής. Η ίδια, αποκαλύπτει και τον λόγο που δεν ήθελε να δεχτεί τον ρόλο, λέγοντας πως τα γυρίσματα λάμβαναν μέρος στην Μαρίνα Ντελ Ρέι της Καλιφόρνια και εκείνη δεν ήθελε να είναι μακριά από το… σπίτι της.

Ο Λι πήγαινε συχνά στο πλατό του Baywatch για να την «επιβλέπει»

Όπως αναφέρει η Πάμελα Άντερσον, ο Τόμι Λι είχε ζητήσει πρόσβαση στα σενάρια της ηθοποιού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Baywatch και πολύ συχνά πήγαινε στα γυρίσματα για να την «επιβλέπει». Ο Λι ήταν γνωστός για τα έντονα σκηνικά ζήλειας και τα βίαια ξεσπάσματά του και έτσι όλο το προσωπικό της σειράς, όταν τον έβλεπε στο γύρισμα προσπαθούσε να αλλάξει το σενάριο, για να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις.

Δεν εγκρίνει σε καμία περίπτωση τη σειρά «Pam & Tommy» του Hulu

Η σειρά μπορεί να έχει εδώ και ένα χρόνο αποσπάσει αρκετές θετικές κριτικές και 10 υποψηφιότητες για Emmy, η σταρ όμως διαφωνεί κάθετα τόσο με το σενάριο όσο και με τη γενικότερη ύπαρξή της. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ούτε οι δημιουργοί ούτε η πλατφόρμα ζήτησαν την άδεια να μεταφέρουν στην οθόνη την ιστορία της ζωής της, η οποία όπως δηλώνει δεν είναι και σωστή σε πολλά σημεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b