MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Love, Pamela”: Το βιβλίο της Πάμελα Αντερσον φέρνει στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Η Πάμελα Αντερσον γράφει την ιστορία της ζωής της με τους δικούς της απολύτως όρους.

Monopoli Team

«Δεν είμαι θύμα και δεν είμαι κυρία σε κίνδυνο. Εκανα τις επιλογές μου στη ζωή. Κάποιες προφανώς τις πήραν άλλοι για εμένα αλλά μπόρεσα να βρω τον εαυτό μου ξανά» αφηγείται.

Ηιστορία της Πάμελα Αντερσον, της μπέμπας του «Baywatch» και μούσας του «Playboy», της γυναίκας που έγινε διεθνές σύμβολο του σεξ, ακτιβίστρια και τέλος, μητέρα, έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή. Εκτυλίχθηκε δημόσια και έχει αναπαραχθεί πολλές φορές έκτοτε, σε ντοκιμαντέρ και βιβλία.

Δεδομένης αυτής της πληθώρας περιεχομένου, η άφιξη ενός νέου βιβλίου με τίτλο «Love, Pamela», σε συνδυασμό με ένα ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Pamela, A Love Story» μπορεί να μοιάζει υπερβολική. Ομως, αποδεικνύεται ότι μόνο νέες αποκαλύψεις μπορεί να φέρουν στο φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠριν από 80 χρόνια γεννιέται ο Τζιμ Μόρισον: Όσα δεν ξέρατε για τον “ποιητή” της ροκ12.09.2018

Η Πάμελα Αντερσον έχει αμεσότητα στην αφήγηση της, και αυτό είναι άλλωστε ένα από τα χαρακτηριστικά της που την κάνουν να παραμένει αγαπητή στο κοινό εδώ τέσσερις δεκαετίες. Το «Love, Pamela» είναι μια ιλιγγιώδης διαδρομή στα ’80s και ’90s και φέρνει στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις από όσα έζησε η σταρ του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιανουάριο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b