MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος στο Netflix μπήκε δυναμικά, με 5 νέες σειρές, 2 επιστροφές και 3 νέες ταινίες που θα συζητηθούν, ενώ κάποιες από αυτές θα φέρουν στην ατμόσφαιρα τον ρομαντικό αέρα του Αγίου Βαλεντίνου που… πλησιάζει.

author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Ήδη από την πρώτη μέρα του, ο Φεβρουάριος στο Netflix φαίνεται να κάνει επεισοδιακή είσοδο, με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πολυεκατομμυριούχου σκύλου Γκάνθερ, που έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Πέρα από αυτό το αρκετά ενδιαφέρον και περίεργο πρότζεκτ όμως, αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας περιμένουν με ανυπομονησία και την επιστροφή του “Εσύ”, το οποίο βέβαια θα αποκαλύψει προς το παρόν μόνο το πρώτο μέρος του, με τα επόμενα επεισόδια να ακολουθούν τον Μάρτιο και εμάς να ελπίζουμε οι δημιουργοί να μην μας αφήσουν πάλι σε… «αναμμένα κάρβουνα».

Όσον αφορά τις ταινίες, αυτόν τον μήνα το Netflix έχει αφιερώσει το περιεχόμενο του κυρίως στους ερωτευμένους χρήστες του, καθώς θα μάς παρουσιάσει αρκετές ταινίες που φέρνουν στο προσκήνιο την αγάπη, όπως το «Σπίτι σου ή σπίτι μου», αλλά και τον τρόμο, όπως το «Οι Παράταιροι».

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για ακόμα έναν μήνα γεμάτο binge watching με Netflix Originals και συγκεκριμένα, τις 10 καλύτερες προσθήκες της πλατφόρμας για αυτόν τον μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Αυτές είναι οι 10 πιο προβεβλημένες ταινίες στην ιστορία του12.09.2018

Τα Εκατομμύρια του Γκάνθερ – Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Γκάνθερ, ένα γερμανικό ποιμενικό, είχε απασχολήσει τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης όταν έβαλε πωλητήριο στην έπαυλη της Μαντόνα. Τώρα, η ζωή του πλουσιότερου σκύλου του κόσμου, ο οποίος έχει στην κατοχή του δεκάδες ακίνητα και μια περιουσία που αγγίζει τα 400 εκατομμύρια ευρώ, γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix, με το οποίο οι χρήστες της πλατφόρμας θα έχουν την ευκαιρία να «βουτήξουν» στα… άδυτα της καθημερινότητας του Γκάνθερ, η οποία σίγουρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Freeridge, Σεζόν 1 – Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

Όσοι είχαν αγαπήσει το «On My Block», μία από τις πιο πετυχημένες εφηβικές σειρές του Netflix, τη δεύτερη μέρα του Φλεβάρη θα μπορούν να απολαύσουν το spin-off του, με τίτλο «Freerigde», η γειτονιά του οποίου αυτή τη φορά θα φιλοξενήσει ένα νέο καστ, με την ίδια όμως αγάπη για την επίλυση μυστηρίων. Η Γκλόρια, η Ινές, η Ντέμι και ο Καμ αποτελούν πλέον τους νέους Core Four, που θα μπλεχτούν σε ένα συγκλονιστικό μυστήριο, όταν βρουν ένα κουτί που ίσως και να είναι…  καταραμένο.

Εσύ: Σεζόν 4, Μέρος 1ο – Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

Ο Τζο, ο χαρακτήρας που αγαπάμε να μισούμε, επιστρέφει στο Netflix και συνεχίζει το δολοφονικό του ταξίδι, αυτή τη φορά ως καθηγητής στο Λονδίνο και έχοντας μία ανοικτή υπόθεση που τον βασανίζει, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δε θα βρει σύντομα το επόμενο «θύμα» του. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα συνεχίσει να περνά απαρατήρητος και να ξεφεύγει από τα εγκλήματά του.

Σπίτι σου ή σπίτι μου – Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Σε μία ρομαντική προσθήκη εν’ όψει Βαλεντίνου προχωρά τη δεύτερη Παρασκευή του μήνα η πλατφόρμα, με την ρομαντική κομεντί «Σπίτι σου ή σπίτι μου», στην οποία η Ρις Γουίδερσπουν και ο Άστον Κούτσερ θα υποδυθούν δύο φίλους που γνωρίστηκαν επεισοδιακά, παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι όμως τελικά ίσως να ήθελαν να γίνουν κάτι παραπάνω, παρόλο που η ζωή είχε άλλα σχέδια. Τί θα γίνει όμως όταν τους δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουν αισθήματα που για 20 ολόκληρα χρόνια καταπίεζαν;

Όλες τις φορές που ερωτευτήκαμε, Σεζόν 1 – Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

Συμβαδίζοντας με την έντονα ρομαντική διάθεση της ημέρας, το Netflix προσθέτει στο περιεχόμενό του μία ισπανική ρομαντική σειρά που θα αποκαλύψει ένα διαφορετικό πρόσωπο της αγάπης από αυτό που έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε στην τηλεόραση. Και όπως βλέπουμε ήδη από το τρέιλερ, η Ιρένε και ο Χούλιο ζουν μία πράγματι ιδιαίτερη αλλά και πολύ αληθινή ιστορία αγάπης, καθώς διαρκώς ερωτεύονται, χωρίζουν και μετά προσπαθούν ξανά, χωρίς όμως να ξέρουν αν θα μπει ποτέ ένα αίσιο τέλος στην ιστορία τους.

Ο Νόμος της Λίντια Πόετ, Σεζόν 1 – Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία της πρώτης Ιταλίδας δικηγόρου Λίντια Πόετ είναι η νέα ιταλική σειρά εποχής του Netflix, η οποία μας συστήνει μία δυναμική, αποφασισμένη και έτοιμη να καταρρίψει όσες κοινωνικές προκαταλήψεις χρειαστεί, δικηγόρο. Και ενώ σχεδόν όλοι βρίσκονται απέναντί της, η Λίντια Πόετ θα καταφέρει να τους αποδείξει πως η δικηγορία είναι και γένους θηλυκού!

Red Rose, Σεζόν 1 – Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Μία ενδιαφέρουσα βρετανική σειρά τρόμου του BBC θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι χρήστες της πλατφόρμας την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, στην οποία μία ιδιαίτερη παρέα θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της για να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να απαλλαχτούν όλα τα μέλη της από ένα θανατηφόρο και διαβολικό παιχνίδι, που τους αναθέτει διάφορες δοκιμασίες, το λιγότερο… παράλογες.

Οι Παράταιροι – Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

Με ένα πολύ ατμοσφαιρικό και μυστηριώδες θρίλερ συνεχίζει τις προσθήκες της η πλατφόρμα. «Οι Παράταιροι» είναι όπως φαίνεται από εκείνες τις ταινίες που μπορούν να μας κάνουν να χάσουμε τον ύπνο μας, καθώς η φαινομενικά ήρεμη και ζηλευτή ζωή μίας γυναίκας αρχίζει να διαταράσσεται από δύο άτομα του παρελθόντος της που κάνουν την επανεμφάνισή τους και απειλούν να καταστρέψουν τα πάντα, καθώς γνωρίζουν ένα μυστικό που για χρόνια έχει μείνει κρυφό.

Outer Banks: Σεζόν 3 – Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Η σειρά που αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας έχουν αγαπήσει επιστρέφει με την τρίτη της σεζόν, όπου η παρέα, έχοντας χάσει τον χρυσό βρίσκει καταφύγιο στην Καραϊβική. Και εκεί που όλα μοιάζουν στην αρχή να πηγαίνουν καλύτερα,  το μέλλον τους επιφυλάσσει μία ακόμα περιπέτεια, καθώς καταφέρνουν να γίνουν στόχος ενός επικίνδυνου αντιπάλου που ψάχνει μια θρυλική χαμένη πόλη.

Έχουμε ένα Φάντασμα – Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Με μία κωμωδία επέλεξε το Netflix να «αποχαιρετήσει» τον Φεβρουάριο, η οποία ακούει στο όνομα «Έχουμε ένα Φάντασμα» και μας συστήνει μία ιδιαίτερη ιστορία για μία οικογένεια που έγινε viral όταν ανακάλυψε πως συγκατοικεί με ένα φάντασμα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η CIA τους έχει βάλει στόχο, και μάλλον δεν είναι για καλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Κορίτσι με τα Χιόνια: Η νέα σειρά θρίλερ του Netflix θα μάς καθηλώσει12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b