MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bridgerton: Θα δούμε την “Daphne” στην 3η σεζόν της σειράς;

Η Phoebe Dynevor, ή αλλιώς Daphne Bridgerton, την οποία είδαμε στην πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix και επέστρεψε ως guest star στη δεύτερη σεζόν, επιβεβαίωσε ότι δεν θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν.

Monopoli Team

Η κεντρική ηρωίδα της τηλεοπτικής οικογένειας Bridgerton – την οποία υποδύεται η 27χρονη Phoebe Dynevor – είναι η δεύτερη αποχώρηση από τη σειρά – φαινόμενο που θα είναι εξίσου αισθητή με εκείνη του Regé-Jean Page, του πρωταγωνιστή του πρώτου κύκλου που δεν επέστρεψε ποτέ για τον δεύτερο στη σειρά.

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός δεν θα επιστρέψει στη νέα σεζόν για να υποδυθεί για ακόμη μία φορά τη Daphne Bridgerton. «Δυστυχώς, όχι στην τρίτη σεζόν. Πιθανώς στο μέλλον. Όμως, για τη σεζόν 3, είμαι ενθουσιασμένη να τη δω ως θεατής», δήλωσε η πρωταγωνίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα καλύτερα και τα χειρότερα του Netflix: 15 σειρές που ξεχώρισαν το 202212.09.2018

Λίγο νωρίτερα, η ηθοποιός είχε δηλώσει στο Variety πως ο χαρακτήρας της στη σειρά «ολοκληρώθηκε» στις δύο πρώτες σεζόν, δεδομένου ότι η ιστορία της έφτασε στο τέλος της. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει αν της το ζητήσουν. «Έκανα τις δύο σεζόν μου. Έκανα αυτό που ήθελα να κάνω με αυτόν τον χαρακτήρα», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη. «Αν με ρωτήσουν ξανά στο μέλλον, ποιος ξέρει; Προς το παρόν, απολαμβάνω πραγματικά να έχω νέες εμπειρίες και να κάνω ταινίες και θα δούμε τι θα συμβεί».

Το ίδιο δεν συνέβη με τον συμπρωταγωνιστή της του πρώτου κύκλου Regé-Jean Page, ο οποίος ήθελε να απεμπλακεί εντελώς από τον ρόλο του μετά την πρώτη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBridgerton: Η 3η σεζόν της σειράς θα επικεντρωθεί στο ειδύλλιο της Penelope και του Colin12.09.2018

Υπενθυμίζεται πως στο επίκεντρο του νέου κύκλου θα είναι το ειδύλλιο μεταξύ του Colin Bridgerton και της Penelope Featherington κι έτσι ίσως δεν λείψει τόσο από το τηλεοπτικό κοινό το να δει ξανά χαρακτήρες από τις προηγούμενες ιστορίες, οι οποίοι δεν θα χρειάζονται πια τόσο χρόνο προβολής.

Με πληροφορίες από Insider.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b