MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bridgerton: Η 3η σεζόν της σειράς θα επικεντρωθεί στο ειδύλλιο της Penelope και του Colin

Για πρώτη φορά, το Netflix δεν θα ακολουθήσει τη σειρά των βιβλίων της Julia Quinn, αποκάλυψε η Nicola Coughlan, που υποδύεται την Penelope Featherington.

Monopoli Team

Μετά την τεράστια επιτυχία της δεύτερης σεζόν του Bridgerton, που κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της πρώτης σεζόν, η αγαπημένη σειρά του Netflix επιστρέφει, όχι όμως όπως την περιμέναμε.

Για την τρίτη σεζόν, το Netflix δεν θα ακολουθήσει τη σειρά των βιβλίων της Julia Quinn, αποκάλυψε η Nicola Coughlan, που υποδύεται την Penelope Featherington.

Η επιτυχημένη σειρά εποχής έχει βασιστεί στα βιβλία της Julia Quinn, ενώ κάθε βιβλίο αφηγείται την ιστορία ενός διαφορετικού μέλους της οικογένειας Bridgerton.

Η πρώτη σεζόν επικεντρώθηκε στο ειδύλλιο της Daphne Bridgerton με τον Δούκα Simon Basset. Η δεύτερη σεζόν αφορούσε τον μεγάλο αδερφό της Daphne, Anthony Bridgerton. Έτσι, οι fans της σειράς και των βιβλίων περίμεναν ότι η τρίτη σεζόν θα ακολουθούσε τον Benedict (Luke Thompson), όπως ακριβώς συμβαίνει στο τρίτο βιβλίο.

Παρ’ όλα αυτά, η Nicola Coughlan που υποδύεται την Penelope, αποκάλυψε χτες (15/05) στο πάνελ του Netflix στο NYSEE ότι η τρίτη σεζόν θα επικεντρωθεί στο ειδύλλιο του χαρακτήρα της με τον αδερφό της Daphne, Colin Bridgerton, τον οποίο υποδύεται Luke Newton.

Μάλιστα, μοιράστηκε τα νέα και στο Instagram, γράφοντας: “Όπως και η Lady Whistledown, σας κρατούσα ένα μεγάλο μυστικό για πολύ καιρό… αλλά μπορώ επιτέλους να σας πω ότι η τρίτη σεζόν του Bridgerton θα είναι η ιστορία του Colin και της Penelope”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

Πρόκειται για ένα love story που προς το παρόν είναι μονόπλευρο, αφού η Penelope είναι εκείνη που είναι ερωτευμένη με τον Colin, μεγαλύτερο αδερφό της καλής της φίλης, Eloise, ήδη από την πρώτη σεζόν. Από την άλλη ο Colin ήταν ερωτευμένος με την ξαδέρφη της, Marina, ενώ η απόρριψή της τον έστρεψε σε ταξίδια στην Ελλάδα (που μνημονεύει συχνά στη σειρά) και τη Μεσόγειο.

Κανονικά, η ιστορία τους αποτελούσε το επίκεντρο του τέταρτου βιβλίου της σειράς, με τίτλο “Romancing Mr Bridgerton”.

Παράλληλα, θα έχουμε νέο πρόσωπο στην τρίτη σεζόν, αφού η Ruby Stokes, που υποδυόταν την Francesca Bridgerton, αποχώρησε από τη σειρά, με την ηθοποιό του “Anatomy of a Scandal” Hannah Dodd, να τη αντικαθιστά.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b