MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Gunther’s Millions: To Netflix «μπαίνει» για πρώτη φορά μέσα στην ζωή του πλουσιότερου σκύλου του κόσμου

Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα ένα πολύ ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ του Netflix για την εξωφρενική ζωή του πολυεκατομμυριούχου σκύλου Gunther.

Monopoli Team

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Gunther, ένα γερμανικό ποιμενικό, είχε απασχολήσει τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, μιας και έβαλε πωλητήριο στην πρώην έπαυλη της Madonna.

Θα μας πείτε βέβαια, «πώς γίνεται να το έκανε αυτό ένας σκύλος;». Και η απάντηση είναι πως δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε σκύλο, αλλά για τον πλουσιότερο του κόσμου, ο οποίος έχει στην κατοχή του δεκάδες ακίνητα και μια περιουσία που αγγίζει τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Καλειδοσκόπιο: Η νέα σειρά του Netflix μάς κάνει να ξεχάσουμε όσα ξέραμε για την τηλεόραση12.09.2018

Βλέπετε, ο προπάππους του πλούσιου Gunther ανήκε στην Karlotta Liebenstein, μια Γερμανίδα κόμισσα, η οποία πέθανε το 1992, αφήνοντας μια κληρονομιά άνω των 80 εκατ. δολαρίων στο αγαπημένο της κατοικίδιο. Έκτοτε, ο Gunther και οι απόγονοί του (όλοι με το ίδιο όνομα) απολαμβάνουν την υψηλή ζωή, διαθέτοντας μια ποικιλία ακινήτων προς εκμετάλλευση.

Σίγουρα μια όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον του Netflix. Mάλιστα από την 1η Φεβρουαρίου θα κυκλοφορίσει στην πλατφόρμα το ντοκιμαντέρ «Gunther’s Millions», όπου θα δούμε για πρώτη φορά λεπτομέρειες από τη ζωή του πλουσιότερου σκύλου του πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ιερό θρίλερ από το Ιράν12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b