MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Recruit: Η νέα κατασκοπική σειρά του Netflix για απολαυστικό binge-watching πριν φύγει το 2022

Το Netflix πρόσφατα υποδέχθηκε τη νέα του κατασκοπική σειρά «The Recruit», η οποία σκαρφάλωσε κατευθείαν στο Top 5 του και όχι άδικα, καθώς είναι μία από τις πλέον καλύτερες σειρές δράσης της πλατφόρμας για το 2022.

author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Αυτήν την εβδομάδα, οι χρήστες του Netflix παρατήρησαν πως στη δεύτερη θέση του top10 των σειρών της πλατφόρμας βρέθηκε το «The Recruit», η νέα κατασκοπική σειρά του Αλέξι Χόλεϊ, με πρωταγωνιστή τον Νόα Σεντινέο.

Ο Νόα, γνωστός από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά ταινιών του Netflix, «Προς Όλα τα Αγόρια που Αγάπησα», είναι τα τελευταία χρόνια ένας από τους νέους φιλόδοξους ηθοποιούς που απασχολούν έντονα κατά καιρούς, ειδικότερα τις νεότερες ηλικίες.

Φέτος μάλιστα, ο ηθοποιός φαίνεται πως διένυσε την «χρονιά του» καθώς βρέθηκε στο πλευρό του Ντουέιν Τζόνσον στην ταινία «Black Adam» και τώρα πρωταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη δική του σειρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρι και Μέγκαν: Όλα όσα μάς αποκάλυψε το ζευγάρι στο πιο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix12.09.2018

Τι θα δούμε στο The Recruit;

Ο Νόα Σεντινέο πρωταγωνιστεί ως Όουεν Χέντρικς στο “The Recruit”. Photo Credits: Netflix

Στο “The Recruit“, ο Όουεν Χέντρικς, ένας φιλήσυχος και καθόλου διεφθαρμένος δικηγόρος, προσλαμβάνεται από τη CIA. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι πως σε αυτή τη δουλειά, ο τίτλος δικηγόρος δεν είναι αυτό που φαίνεται. Αυτό βέβαια θα το αντιληφθεί για τα καλά, όταν θα συναντήσει τη Μαξ Μελάτζι (Λόρα Χάντοκ), μία πρώην πληροφοριοδότρια της υπηρεσίας που βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για φόνο.

Έτσι, ο νεαρός άβγαλτος δικηγόρος θα βουτήξει βαθιά στον κόσμο της κατασκοπίας και θα πρέπει να λειτουργήσει μόνο με τη λογική του. Για… κακή του τύχη όμως, ο Όουεν είναι ένας αρκετά συναισθηματικός άνθρωπος, χωρίς ιδιαίτερα γερό στομάχι. Μέχρι βέβαια να τελειώσουν οι περιπέτειές του στα 8 αυτά επεισόδια της σειράς, κάποια πράγματα σίγουρα θα έχουν αλλάξει.

Όσο για τη Μαξ, ως πρώην πληροφοριοδότρια της CIA μπορεί να καταστρέψει με τα μυστικά της την υπηρεσία, και αυτό ακριβώς σκοπεύει. Συγκεκριμένα, απειλεί να εκθέσει την υπηρεσία αν δεν απαλλαχθεί από τις κατηγορίες του φόνου που όντως διέπραξε.

Πίσω στον Όουεν τώρα, το δύσκολο αυτό καθήκον που μόλις ανέλαβε θα τον αναγκάσει να κάνει ένα μεγάλο, δύσκολο και σίγουρα επικίνδυνο ταξίδι, σκοπός του οποίου είναι να βρει τη λύση στο πρόβλημα της CIA, που ακούει στο όνομα «Μαξ».

Στη πορεία του όμως, σαν τον «ατσούμπαλο σίφουνα» που είναι, γίνεται εύκολος στόχος πολλών επικίνδυνων οργανώσεων που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση. Παρόλα αυτά, η αφοσίωση του στο να φέρει την αποστολή του εις πέρας θα κερδίσει και ο Όουεν θα κάνει τα πάντα για να βγάλει ασπροπρόσωπη την υπηρεσία του, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να… φάει τα μούτρα του.

Βέβαια, όταν η ερωτική του ζωή μπλεχτεί με την επαγγελματική, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα και το τέλος αυτής της ιστορίας θα τον πληγώσει πολύ περισσότερο από όσο φανταζόταν.

Οι χαρακτήρες που μας απασχολούν

Ο Νόα Σεντινέο προσπαθεί να αθωώσει τη Λόρα Χάντοκ στη νέα κατασκοπική σειρά του Netflix, “The Recruit”. Photo Credits: Netflix

  • Ο Νόα Σεντινέο πρωταγωνιστεί ως Όουεν Χέντρικς, ένας νεαρός και φιλόδοξος δικηγόρος που βρίσκεται τελικά μπλεγμένος με τον κρυφό και επικίνδυνο κόσμο της CIA.
  • Η Λόρα Χάντοκ υποδύεται τη Μαξ Μελάτζι, πρώην κατάσκοπο και πληροφοριοδότη της CIA και νυν κατηγορούμενη για φόνο, η οποία απειλεί να αποκαλύψει τα μυστικά της υπηρεσίας, αν δεν καταφέρουν να την βγάλουν από τη φυλακή. Εδώ ακριβώς μπαίνει και ο ρόλος του Όουεν στην υπόθεση, ο οποίος καλείται να βρει έναν τρόπο να την αθωώσει.
  • Ο Βόντι Κέρτις-Χαλ υποδύεται τον Ουόλτερ Νίλαντ, αφεντικό του Χέντρικς στη CIA, ο οποίος πρέπει να βρει τρόπο να προφυλάξει την υπηρεσία από όσους απειλούν να αποκαλύψουν διάφορα μυστικά της.
  • Οι Φίβελ Στιούαρτ και Ντάνιελ Κουίνσι Άννοχ, ως Χάνα και Τέρενς, οι δύο συγκάτοικοι και φίλοι του Όουεν, σχεδόν μοναδικά του στηρίγματα σε αυτό το νέο του ξεκίνημα.

Γνωστός και αγαπητός για το κωμικό στοιχείο που χαρίζει σε κάθε ερμηνεία του, ο Νόα Σεντινέο υπηρετεί πολύ σωστά και απολαυστικά τον ρόλο του πρωτάρη κατασκόπου, που ρίχτηκε κατευθείαν στα βαθιά, δείχνοντας μας πως θα έπρεπε ένας κατάσκοπος να… μην είναι!

Βάζοντας συνεπώς στη λίστα τους το «The Recruit», οι χρήστες της πλατφόρμας θα πρέπει να προετοιμαστούν για μία binge-worthy σειρά δράσης με έντονο το κωμικό στοιχείο, που όπως όλα δείχνουν θα έχει σύντομα και συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGlass Onion: Τι να περιμένουμε από το σίκουελ του “Knives Out” που έρχεται στο Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b