MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Χάρι και Μέγκαν: Όλα όσα μάς αποκάλυψε το ζευγάρι στο πιο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix

Η ιστορία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους. Με το ντοκιμαντέρ τους «Χάρι και Μέγκαν» στο Netflix όμως, μάθαμε κάποιες πτυχές της, οι οποίες δεν ήταν φωτισμένες μέχρι τώρα.

Χάρι και Μέγκαν. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Πριν από μια εβδομάδα, οι χρήστες του Netflix είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρώτο μέρος του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν». Το ντοκιμαντέρ, στο οποίο το ζεύγος μοιράστηκε τις προσωπικές του στιγμές, από τη γνωριμία μέχρι και το γάμο, γνώρισε τεράστια επιτυχία και μάλιστα σκαρφάλωσε από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του στο top 3 της πλατφόρμας.

Αυτήν την Πέμπτη, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν στο Netflix για να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν και να «ενθουσιάσουν» επιτέλους το κοινό με κάποιες πιο κρυφές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το υπόβαθρο της απόφασής τους να αποχωρήσουν από το παλάτι.

Είτε αγαπάτε αυτό το ζεύγος, είτε αγαπάτε να το μισείτε, το ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» μάς προσφέρει μία ευκαιρία να δούμε για λίγο μέσα από την επτασφράγιστη κλειδαρότρυπα του παλατιού και αυτό είναι σίγουρα κάτι στο οποίο κανείς δε μπορεί να αντισταθεί.

Με αυτό το ντοκιμαντέρ να είναι η ευκαιρία του ζεύγους να μοιραστεί την ιστορία του από τη δική του οπτική, ακολουθήσαμε τον Χάρι και την Μέγκαν στο ταξίδι τους από τη γνωριμία μέχρι και τον γάμο, στον πόλεμο με τα μέσα ενημέρωσης, στη σχέση τους με τη Βασίλισσα αλλά και με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, και αυτά είναι όσα μάθαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μαζί σε ντοκιμαντέρ για το τένις12.09.2018

Ο Χάρι είδε για πρώτη φορά τη Μέγκαν στο Instagram

Photo Credits: Netflix

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εδώ και χρόνια μπει για τα καλά στη ζωή μας και να που τελικά όντως υπάρχει περίπτωση να γνωρίσει κανείς τον «Πρίγκιπά» του μέσα από αυτά. Τουλάχιστον έτσι συνέβη στην περίπτωση του Χάρι και της Μέγκαν, καθώς ο πρίγκιπας έτυχε να δει ένα βίντεο της Μέγκαν με έναν κοινό τους φίλο στο Instagram. Έπειτα, ο Χάρι της έστειλε ένα μήνυμα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η συνέντευξη του αρραβώνα τους έμοιαζε με «ενορχηστρωμένο ριάλιτι»

Μετά τον αρραβώνα του ζευγαριού τον Νοέμβριο του 2017, ακολούθησε η προγραμματισμένη συνέντευξη τους με το BBC για μια εις βάθος συζήτηση για το ειδύλλιό τους. Η συνέντευξη αυτή ήταν οργανωμένη από το γραφείο Τύπου του Παλατιού του Κένσινγκτον και δεν ήταν τελικά καθόλου αυθόρμητη όσο ίσως φάνηκε. Η Μέγκαν μας ενημερώνει στο τρίτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ πως όχι μόνο είχαν προβάρει την συνέντευξη, αλλά τους είχαν πει και τι να απαντήσουν, χωρίς να τους αφήσουν να ξετυλίξουν την δική τους ιστορία.

Η συνεχής αρνητική κριτική και οι απειλές είχαν έντονα αρνητικό αντίκτυπο στη Μέγκαν

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς το ζευγάρι, έχουν, όπως δηλώνουν, πάντα ο ένας τον άλλον και αυτό τους κρατά δυνατούς. Photo Credits: Netflix

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της ανέφερε στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ η Μέγκαν Μαρκλ. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην εποχή που τα μέσα ενημέρωσης και το twitter είχαν εξαπολύσει πόλεμο εναντίων της, την ίδια στιγμή που ο κόσμος έδειχνε να την συμπαθεί πραγματικά.

Η Μέγκαν άφησε να εννοηθεί πως το παλάτι βρισκόταν πίσω από όλα αυτά τα αρνητικά δημοσιεύματα και τις απειλές που δεχόταν, ενώ ο Χάρι τόνισε πως η αποβολή που είχε η σύζυγός του το καλοκαίρι του 2020, λίγο μετά την εγκατάστασή τους στη Σάντα Μπάρμπαρα, ήταν εξαιτίας της στεναχώριας και του άγχους που της δημιουργούσε όλη αυτή η κατάσταση.

Μάλιστα, η Δούκισσα αναφέρθηκε και στον λόγο που τελικά έγινε ο καθοριστικότερος για την απομάκρυνση τους από το παλάτι, τις αυτοκτονικές τάσεις που βίωνε εκείνη την περίοδο. Ο τρόμος που ένιωθε κάθε φορά που έβλεπε απειλές κατά της ζωής της αλλά και η αδιαφορία ολόκληρου του παλατιού σε αυτό το θέμα, την έκαναν να θέλει να βάλει ένα τέλος στη ζωή της. Και όταν ανακοίνωσε αυτές της τις σκέψεις και ζήτησε βοήθεια ειδικού, το παλάτι αρνήθηκε να την προσφέρει, με τον Χάρι τελικά να αποφασίζει πως θα έπρεπε να φύγουν άμεσα από εκεί.

Οι σχέσεις της Μέγκαν με τη Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πολύ καλές

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσσεξ τονίζει στο τέταρτο επεισόδιο του «Χάρι και Μέγκαν» πως έβλεπε τη Βασίλισσα σαν γιαγιά της και όχι μόνο σαν γιαγιά του συζύγου της. Αυτό είχε ξεκινήσει κατά τη διάρκεια των αρραβώνων της με τον Χάρι, όταν είχε βρεθεί στο ίδιο αμάξι με τη Βασίλισσα.

Εκεί, η Μεγαλειότητά της την είχε σκεπάσει με μία κουβέρτα και η Μέγκαν συγκινήθηκε πολύ από αυτή την ανιδιοτελή και πέρα από τις τυπικές διαδικασίες πράξη της, η οποία την έκανε να αρχίσει να την νιώθει σαν τη δική της γιαγιά. Επίσης, η Δούκισσα του Σάσσεξ αφήνει στο επεισόδιο να εννοηθεί πως η Βασίλισσα ήταν η μόνη που τη βοήθησε πραγματικά όταν είχε προκύψει το σκάνδαλο με τον πατέρα της και της πρότεινε να επικοινωνήσει μαζί του για να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Η βασιλική οικογένεια όμως έκανε τα πάντα για να τις «χαλάσει»

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν διστάζει να υπαινιχθεί πως υπεύθυνα για την αποβολή της συζύγου του το 2020 ήταν τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας. Photo Credits: Netflix

Ο Χάρι από την άλλη, αποκάλυψε πως στα τέλη του 2019, και ενώ είχε κανονίσει ο ίδιος προσωπικά με τη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ, να περάσουν μαζί την εβδομάδα που θα βρισκόταν στο παλάτι, του ανακοινώθηκε όταν έφτασε στο αεροδρόμιο πως δε θα μπορούσε να την δει καθόλου γιατί θα ήταν απασχολημένη. Όταν λοιπόν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, έμαθε πως τελευταία στιγμή είχαν προστεθεί όλες αυτές οι υποχρεώσεις που τελικά είχε. Φυσικά, ο Δούκας του Σάσσεξ δεν το θεώρησε σύμπτωση και αντιλήφθηκε πως το παλάτι προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον απομακρύνει από τη γιαγιά του.

Οι σχέσεις πάντως των Χάρι και Γουίλιαμ είναι ακόμη κάπως τεταμένες

Αν και ξέρουμε βέβαια πως αυτό ποτέ δε θα συμβεί, το παλάτι θα έπρεπε σίγουρα να απαντήσει σε κάποιες από τις «κατηγορίες» που ακούγονται στο ντοκιμαντέρ. Το ξέσπασμα του Πρίγκιπα Ουίλιαμ προς τον αδερφό του Χάρι είναι μία από αυτές. Πιο συγκεκριμένα, στο πέμπτο επεισόδιο βλέπουμε τον Δούκα του Σάσσεξ να δηλώνει τρομοκρατημένος από την αντίδραση του αδερφού του, όταν αυτός έμαθε πως οι Χάρι και Μέγκαν είχαν αποφασίσει να αφήσουν το παλάτι και να ζήσουν στην Αμερική.

Πέρα από τις φωνές και τις οριακές απειλές του Γουίλιαμ όμως, εκείνο που είχε στεναχωρήσει περισσότερο τον Δούκα του Σάσσεξ ήταν η ξεκάθαρη υποστήριξη του παλατιού στον πρώτο. Για την ακρίβεια, μετά από τη συνάντηση τους αυτή είχε εκδοθεί μία κοινή δήλωση των δύο αδερφών που έλεγε πως δεν είχε συμβεί τίποτα το σκανδαλώδες και πως ήταν μία ήρεμη συζήτηση μεταξύ της οικογένειας.

Ο Χάρι όμως δεν είχε ποτέ συμφωνήσει για αυτή τη δήλωση, ούτε καν γνώριζε την ύπαρξή της. Τότε ήταν που κατάλαβε πως τελικά, η δική του γνώμη δεν είχε τόση βαρύτητα όσο του αδερφού του, τον οποίο θα προστάτευαν ό, τι και αν έκανε, ενώ στον ίδιο προσπάθησαν να αρνηθούν ακόμα και τον έρωτά του και την ιδανική ζωή που ήθελε να έχει. Ακόμα και σήμερα πάντως, οι σχέσεις του με το παλάτι κινούνται σε λεπτό πάγο και δύσκολα θα αλλάξει αυτό, μιας και όπως τονίζει ο Χάρι, είναι σίγουρος πως κανένας τους δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη από το ζεύγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b