MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η υπέροχη σχέση του «Aftersun»

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου με μια ματιά!

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Aftersun

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο στις ταινίες μυθοπλασίας μεγάλου μήκους, της γεννημένης στο Εδιμβούργο πριν από 35 χρόνια Σάρλοτ Γουέλς, δεν θα μπορούσε να είναι πιο εντυπωσιακό. Το «Aftersun» δεν είναι μόνο μια υπέροχη ταινία για τη σχέση ενός νεαρού πατέρα με την 11χρονη κόρη του αλλά κι ένα από τα πιο συγκινητικά έργα των τελευταίων χρόνων.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Συνωμοσία του Καίρου

Το δυνατό αποτύπωμα που άφησε με το προ πενταετίας φιλμ «Κάιρο εμπιστευτικό» έχει και συνέχεια για τον ικανότατο σουηδό με αιγυπτιακές ρίζες Ταρίκ Σαλέχ. Η «Συνωμοσία του Καίρου» εκπληρώνει και με το παραπάνω τις υψηλές προσδοκίες που είχαν γεννηθεί με το προηγούμενο πολιτικό θρίλερ του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο παπουτσωμένος γάτος- Η τελευταία επιθυμία

Στο κλίμα των Χριστουγέννων εντάσσεται η animation κωμική περιπέτεια «Ο παπουτσωμένος γάτος- Η τελευταία επιθυμία» με τους Αντόνιο Μπαντέρας και Σάλμα Χάγιεκ να δανείζουν εκ νέου τις φωνές τους στον Γάτο Σπιρουνάτο και την Κίτι Ελαφροπατούσα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Λεοπάρδαλη του χιονιού

Οικολογικό ντοκιμαντέρ με φιλοσοφικές αναζητήσεις και λυρική δύναμη χαρακτηρίζεται η υπέροχη «Λεοπάρδαλη του χιονιού» που κέρδισε το Σεζάρ καλύτερου ντοκιμαντέρ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Army baby

Τέλος η ελληνική ταινία «Army baby» του Γιώργου Κορδέλλα («Η μάγισσα της Σμύρνης») είναι μια εμπορική κωμωδία που είναι βέβαιο πως θα βρει το κοινό της στις αίθουσες.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b