MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

4 ελληνικές πόλεις που είναι πιο όμορφες τον χειμώνα

Ενδιαφέροντα αξιοθέατα, μαγευτικά τοπία, ωραίες βόλτες σε ατμοσφαιρικά σοκάκια και σε γειτονιές γεμάτες ζωντάνια, εξορμήσεις στη φύση και καλό φαγητό.

Monopoli Team

Ο χειμώνας είναι ιδανική εποχή για αναζωογονητικά ταξίδια, ειδικά αν συνδυάζονται με χιονισμένα τοπία. Εκτός όμως από τα ορεινά χωριά, υπάρχουν αρκετές ελληνικές πόλεις που μπορούν να κάνουν τις χειμερινές σας διακοπές πραγματικά αξέχαστες. Ενδιαφέροντα αξιοθέατα, ωραίες βόλτες σε ατμοσφαιρικά σοκάκια και σε γειτονιές γεμάτες ζωντάνια, εξορμήσεις στη φύση και καλό φαγητό. Παρακάτω παρουσιάζονται 4 ελληνικές πόλεις που αξίζει να επισκεφτείτε αυτή την εποχή για να γνωρίσετε τις ομορφιές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤουρισμός: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι προορισμοί των φετινών Χριστουγέννων12.09.2018

Από τις πιο όμορφες και γραφικές πόλεις της βόρειας Ελλάδας, η Καστοριά καθρεφτίζεται στα νερά της λίμνης Ορεστιάδας και γοητεύει τους επισκέπτες της με την αρχοντιά και τη γαλήνια αύρα της. Η λίμνη που ειδικά παγωμένη το χειμώνα είναι μαγική, οι παραδοσιακές γειτονιές Ντολτσό και Αποζάρι με τα επιβλητικά αρχοντικά, οι βυζαντινές εκκλησίες και οι γαστρονομικές απολαύσεις κάνουν την Καστοριά έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρευνα: Στην Ελλάδα το φθηνότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης12.09.2018

Η λίμνη Ορεστιάδα είναι ταυτισμένη με τη φυσιογνωμία, την ιστορία και την εξέλιξη της πόλης. Ο μικρός γύρος της λίμνης έχει μήκος περίπου 8 χλμ. και γίνεται ιδανικά με τα πόδια ή με ποδήλατο (υπάρχει και ο μεγάλος, που συνεχίζει προς τα χωριά της λίμνης). Όση ώρα περπατάτε, θα χαζεύετε τους πελεκάνους και τις πάπιες, αλλά και το εντυπωσιακό θέαμα των ψαράδων που κωπηλατούν όρθιοι τα «καράβια» τους.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b