MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τουρισμός: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι προορισμοί των φετινών Χριστουγέννων

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές βρίσκονται προ των πυλών και οι αγαπημένοι μας χειμερινοί προορισμοί βάζουν τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν ξανά τους εκδρομείς. Ποιοι είναι όμως οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι των φετινών Χριστουγέννων;

Η Αράχοβα στην κορυφή των προτιμήσεων
Monopoli Team

Οι κρατήσεις για την περίοδο των εορτών κινούνται φέτος σε αισθητά χαμηλότερα επίπεδα, τόσο από την προπανδημική περίοδο όσο κι από την προηγούμενη χρονιά. Όμως, δεδομένων των συνθηκών και της τάσης των last minute κρατήσεων που ξεκίνησε από την πανδημία και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, παράγοντες και φορείς του κλάδου ευελπιστούν ότι η ζήτηση θα αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες και οι ελληνικοί χειμερινοί προορισμοί θα γεμίσουν ξανά με εγχώριους και διεθνείς ταξιδιώτες, έστω και την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρευνα: Στην Ελλάδα το φθηνότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης12.09.2018

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το insider.gr από την Airdna.co, την εξειδικευμένη εταιρεία αναλύσεων για μισθώσεις τύπου Airbnb, οι κρατήσεις για διανυκτερεύσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε καταλύματα που ενοικιάζονται βραχυπρόθεσμα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 55.196 έναντι 73.297 που ήταν πέρυσι και 92.522 που ήταν τη χρυσή, προπανδημική χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαράια Κάρεϊ: Το All I Want for Christmas δεν ήταν η… αγαπημένη της επιλογή12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b