Τουρισμός: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι προορισμοί των φετινών Χριστουγέννων
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟι χριστουγεννιάτικες διακοπές βρίσκονται προ των πυλών και οι αγαπημένοι μας χειμερινοί προορισμοί βάζουν τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν ξανά τους εκδρομείς. Ποιοι είναι όμως οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι των φετινών Χριστουγέννων;
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟι κρατήσεις για την περίοδο των εορτών κινούνται φέτος σε αισθητά χαμηλότερα επίπεδα, τόσο από την προπανδημική περίοδο όσο κι από την προηγούμενη χρονιά. Όμως, δεδομένων των συνθηκών και της τάσης των last minute κρατήσεων που ξεκίνησε από την πανδημία και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, παράγοντες και φορείς του κλάδου ευελπιστούν ότι η ζήτηση θα αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες και οι ελληνικοί χειμερινοί προορισμοί θα γεμίσουν ξανά με εγχώριους και διεθνείς ταξιδιώτες, έστω και την τελευταία στιγμή.
Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το insider.gr από την Airdna.co, την εξειδικευμένη εταιρεία αναλύσεων για μισθώσεις τύπου Airbnb, οι κρατήσεις για διανυκτερεύσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε καταλύματα που ενοικιάζονται βραχυπρόθεσμα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 55.196 έναντι 73.297 που ήταν πέρυσι και 92.522 που ήταν τη χρυσή, προπανδημική χρονιά.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Platon: Ο φωτογράφος των ισχυρών του κόσμου επιστρέφει στις ελληνικές του ρίζες με μια έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη
- Πού βγαίνουμε στη φθινοπωρινή Κηφισιά από το πρωί μέχρι το βράδυ
- «Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
- The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
- Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όλα όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα