MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έρευνα: Στην Ελλάδα το φθηνότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης

Στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο φθηνούς χειμερινούς προορισμούς βρίσκεται ένα χιονοδρομικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας.

Monopoli Team

Η Ευρώπη διαθέτει άπειρα χιονοδρομικά κέντρα για κάθε τσέπη. Πέρα από τα φημισμένα (και ακριβά) χιονοδρομικά θέρετρα της Ελβετίας και της Αυστρίας, υπάρχουν και πιο οικονομικοί προορισμοί για τους λάτρεις του χιονιού και των χειμερινών σπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLonely Planet: Αυτοί είναι οι 10 καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί στην Ευρώπη12.09.2018

Η πλατφόρμα κράτησης ενοικιαζόμενων καταλυμάτων Holidu έκανε πρόσφατα μια έρευνα για να ανακαλύψει τους πιο οικονομικούς (αλλά και τους πιο ακριβούς) προορισμούς για σκι στην Ευρώπη. Για να δημιουργήσει την κατάταξη, αξιολόγησε τις τιμές όλων των χιονοδρομικών κέντρων στην Ευρώπη με πίστες άνω των 20 χιλιομέτρων και υπολόγισε τη μέση τιμή ανά άτομο ανά ημέρα για το εισιτήριο του χιονοδρομικού κέντρου και τη διαμονή (τόσο στην υψηλή όσο και στη χαμηλή περίοδο). Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, το πιο οικονομικό ευρωπαϊκό χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται στην Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 αποδράσεις στην Ευρώπη πέρα από τα συνηθισμένα12.09.2018

Στην πρώτη θέση της κατάταξης ως ο πιο οικονομικός προορισμός για σκι βρίσκεται η Ελλάδα και το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, με μέσο όρο κόστους τα €36 ανά άτομο την ημέρα (κάρτα σκι και διαμονή), σύμφωνα με την έρευνα της Holidu.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b