MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Χριστουγεννιάτικος Έρωτας: Η επιστροφή της Λίντσεϊ Λόχαν μάς βάζει στο απόλυτο γιορτινό mood

Μετά από 10 χρόνια απουσίας, η Λίντσεϊ Λόχαν επιστρέφει με τη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix, Χριστουγεννιάτικος Έρωτας, η οποία υπόσχεται μία συνάντηση ικανή να αλλάξει μία ολόκληρη κοσμοθεωρία.

Χριστουγεννιάτικος Έρωτας. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι στην πλειοψηφία τους αρκετά κλισέ, και ίσως για αυτό τις αγαπάμε. Δύο άνθρωποι, συνήθως αρκετά διαφορετικοί μεταξύ τους, δένονται από ένα ατύχημα ή μία παρεξήγηση και ο έρωτας ανάμεσα τους δεν αργεί να φουντώσει.

Το Netflix φαίνεται πως επιλέγει κάθε χρόνο να ακολουθεί το συγκεκριμένο κλισέ για τις χριστουγεννιάτικες ταινίες του, και σίγουρα καθόλου δεν παραπονιόμαστε μιας και πάντα μπαίνουμε με έναν ευχάριστο τρόπο στο εορταστικό κλίμα που προστάζει η περίοδος που διανύουμε.

Φέτος όμως, πέρα από το χριστουγεννιάτικο κλίμα που πρόσφατα υποδεχτήκαμε, υπήρξε και ακόμα μία επιστροφή, αυτή της Λίντσεϊ Λόχαν. Η ηθοποιός, μετά από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας από τα κινηματογραφικά δεδομένα, επιστρέφει στο Netflix με εορταστική διάθεση, και ο «Χριστουγεννιάτικος Έρωτας» της υπόσχεται να την μεταδώσει και σε εμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWednesday: Ο Τιμ Μπάρτον συστήνει ξανά την οικογένεια Άνταμς στο απολαυστικό spin-off του Netflix12.09.2018

Η πλοκή

Ένα ατύχημα ένωσε τις ζωές της Σιέρα (Λόχαν) και του Τζέικ (Όβερστριτ). Photo Credits: Netflix

Ο «Χριστουγεννιάτικος Έρωτας» του Netflix μάς συστήνει τη Σιέρα Μπέλμοντ, μία γόνο πλούσιας οικογενείας, η οποία έχει μεγαλώσει πλουσιοπάροχα και χωρίς να χρειαστεί να αποκτήσει τίποτα από μόνη της. Σύντομα όμως, καταλαβαίνει πως η ζωή αυτή ίσως και να μην είναι η ιδανική, καθώς δε θα ήθελε να τη θυμούνται μόνο για το επίθετό της.

Το σύμπαν, το οποίο στις χριστουγεννιάτικες ταινίες έχει έναν τρόπο να λειτουργεί πάντα άριστα, θα της δείξει τον τρόπο να αλλάξει τη ζωή της, όταν μετά από ένα ατύχημα η Σιέρα χάσει τη μνήμη της. Έτσι, ξεχνώντας πως λίγο πριν το ατύχημά της είχε αρραβωνιαστεί και χωρίς να θυμάται ούτε το όνομά της, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι αναζήτησης του πραγματικού της εαυτού.

Στο ταξίδι αυτό βέβαια, η Σιέρα δε θα είναι μόνη της. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέικ, ο άνθρωπος που την βρήκε χτυπημένη στα χιόνια και της έσωσε τη ζωή, θα τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της και να θυμηθεί το παρελθόν της. Στην πραγματικότητα όμως, μία νέα ζωή θα ξεκινήσει για αυτήν και ο πραγματικός Χριστουγεννιάτικος Έρωτας θα είναι το κλειδί.

Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο «Χριστουγεννιάτικος Έρωτας» της

Η Λίντσεϊ Λόχαν μετά από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας και με τη φήμη της να προηγείται του ονόματός της, επέλεξε να επιστρέψει στην ενεργό δράση με μία χριστουγεννιάτικη ταινία, κάνοντας αυτό για το οποίο ξεχώρισε αρκετά χρόνια πριν, υποδυόμενη δηλαδή έναν κωμικό και αρκετά ρομαντικό χαρακτήρα, σκληρό αλλά και γλυκό ταυτόχρονα, και όλα αυτά με φόντο ένα χιονισμένο χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Για τους λάτρεις αυτών των ταινιών, η συγκεκριμένη επιστροφή ήταν σίγουρα φαντασμαγορική. Για αυτούς που βρίσκουν όμως ανιαρές τέτοιου είδους παραγωγές όχι και τόσο, όπως και θα ήταν λογικό για μία χριστουγεννιάτικη κλισέ ρομαντική κομεντί.

Παρόλα αυτά, η νοσταλγική επιστροφή της ηθοποιού είναι γεγονός και σίγουρα δε θα κάνουμε άλλη μία δεκαετία να τη δούμε, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα για την επόμενη ταινία που θα πρωταγωνιστήσει – σε συνεργασία πάλι με το Netflix –, η οποία αναμένεται στα τέλη του 2023.

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν

Photo Credits: Netflix

  • Η Λίντσεϊ Λόχαν επιστρέφει στον χώρο του θεάματος μετά από μία ηχηρή απουσία και μας συστήνει τη Σιέρα Μπέλμοντ, η οποία μετά από ένα σοβαρό ατύχημα θα χάσει τη μνήμη της και τελικά ο έρωτας θα αλλάξει για τα καλά τη ζωή της.
  • Ο Κορντ Όβερστριτ υποδύεται τον Τζέικ Ράσελ, έναν χήρο ιδιοκτήτη χειμερινού ξενώνα, που όταν ανακαλύψει τυχαία την τραυματισμένη Σιέρα θα της δώσει ένα μέρος να μείνει αλλά και μία ευκαιρία για μία νέα αρχή, κοινή με τη δική του.
  • Η Ολίβια Περέζ υποδύεται την Έιβι, κόρη του Τζέικ, η οποία θα διακρίνει από νωρίς τη χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών και θα κάνει τα πάντα για να τους βοηθήσει να την αντιληφθούν και αυτοί.
  • Ο Τζορτζ Γιανγκ υποδύεται τον Ταντ Φέρτσιλντ, η πρόταση γάμου του οποίου θα οδηγήσει ξαφνικά στο ατύχημα της Σιέρα.

Στο σύνολό του, ο «Χριστουγεννιάτικος Έρωτας» του Netflix, πέρα από την επιστροφή της Λίντσεϊ Λόχαν σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων ταινιών, που υπόσχονται κάθε χρόνο να μας βάλουν σε εορταστική διάθεση. Κλισέ ή όχι, η νέα αυτή ρομαντική κομεντί της συνδρομητικής πλατφόρμας σίγουρα αξίζει 93 λεπτά από τον χρόνο μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b