MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
25
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μετά τον Winnie the Pooh, o Bambi το ελαφάκι γίνεται θρίλερ με αίμα και εκδίκηση

Ετοιμαζόμαστε για άλλη μία παιδική ταινία Disney που θα γίνει θρίλερ και ίσως καταστρέψει τις παιδικές μας αναμνήσεις.

Monopoli Team

Θυμάστε που πριν λίγους μήνες βλέπαμε το trailer της horror εκδοχής του “Winnie the Pooh”. Τότε οι fans της Disney στενοχωρήθηκαν με αυτά τα νέα και αναρωτήθηκαν γιατί να υπάρξει κάποιος που θέλει να σκοτώσει την παιδική τους ηλικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBorn to Be Murdered: Στο Netflix το θρίλερ που γυρίστηκε στην Ελλάδα12.09.2018

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο σκηνοθέτης Rhys Frake- Waterfield δεν βασίστηκε καθόλου στις ταινίες της Disney, αλλά στα βιβλία που ήταν πολύ πιο σκοτεινά. Αφού λοιπόν είχε το υλικό και μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει με αυτό, επέλεξε τη βία. Σύμφωνα με τον ίδιο, το “Winnie the Pooh: Blood and Honey”, είναι μία ταινία εκδίκησης που βλέπει τα ανθρωπόμορφα ζώα να παίρνουν εκδίκηση, όταν ο Christopher Robin μεγαλώνει και τα εγκαταλείπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAvatar 2 – O δρόμος του νερού: Κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας12.09.2018

«Εξοργίζονται όταν τον βλέπουν, και όλο το μίσος που μεγαλώνει με τα χρόνια, διοχετεύεται σε μία σφαγή». Και επειδή ένας Winnie και ένας Piglet δεν αρκούν, είπε να πιάσει την πιο αθώα Disney μορφή που ξέρουμε. Το Bambi το ελαφάκι. Επίσης, βασισμένη στο μυθιστόρημα του 1923, “Bambi, A Life in the Woods” από τον Felix Salten, το “Bambi: The Reckoning” δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
15 βραβευμένες «Μεγάλες ταινίες Μικρού Μήκους» στο Onassis YouTube Channel
Art & Culture
14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας – Τι δεν θα χάσουμε
Cine News
Stranger Things: Η 4η σεζόν σε rewind – Και τώρα, το φινάλε
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Αγωνία, μυστήριο, ανατροπές: 10+2 σειρές για όσους ζουν για το σασπένς
Cine News
Bella Ciao#35: Μας γλέντησε και απόψε ο Λάνθιμος
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Η Μόνικα Μπελούτσι επιστέφει στην Αθήνα – Την ημέρα των γενεθλίων της Μαρία Κάλλας
Cine News
Στέγη: Ο Charlie Kaufman στην Αθήνα για την προβολή της νέας του ταινίας «How to Shoot a Ghost»
Cine News
H Γυναίκα πίσω από τον Έλγιν: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση
Cine News
Ριφιφί: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά μυθοπλασίας της COSMOTE TV
Cine News
Αυλαία για το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2025