MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Avatar 2 – O δρόμος του νερού: Κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας του Τζέιμς Κάμερον κυκλοφορεί στους κινηματογράφους μέσα στον Δεκέμβριο.

Monopoli Team

Το τελικό trailer του Avatar 2: The Way of Water, δίνει στο κοινό μια τελευταία ματιά σε όλα όσα θα δούμε στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του Τζέιμς Κάμερον.

Δεδομένης της παγκόσμιας επιτυχίας που έφερε η πρώτη ταινία, οι προσδοκίες είναι μεγάλες για το σίκουελ, η πρεμιέρα του οποίου στις 16 Δεκεμβρίου αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAvatar 2: Μία πρώτη ματιά στον χαρακτήρα της Κέιτ Γουίνσλετ – Νέες εικόνες από το sequel12.09.2018

Το ολοκληρωμένο trailer του Avatar 2 μάς δίνει μία εικόνα για τις περίπλοκες σχέσεις της οικογένειας, στην οποία επικεντρώνεται η πλοκή. Το στιγμιότυπο μεταφέρει τους fans στον κόσμο του James Cameron, ο οποίος αποδεδειγμένα έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Στο trailer απεικονίζεται ο μαγευτικός κόσμος του πλανήτη Πανδώρα να είναι πιο ανεπτυγμένος από ποτέ, ενώ μαθαίνουμε ότι στην ταινία θα δούμε μια σειρά από περιπέτειες που διηγούνται την ιστορία της οικογένειας Sully -του Jake, της Neytiri και των παιδιών τους- στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν όλες τις αντιξοότητες που ακολουθούν. Η οικογένεια μάχεται για να σώσει την κοινότητά της και για να παραμείνει ζωντανή, καθώς βιώνει συναισθηματικές τραγωδίες και απώλειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAvatar: Στην κορυφή του box office, δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του12.09.2018

Η ταινία αποτελείται από ένα δυνατό καστ, με πρωταγωνιστές τους Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang και την Kate Winslet.

Ο James Cameron σκηνοθετεί, είναι παραγωγός και σεναριογράφος της ταινίας. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη νωρίτερα αυτό τον μήνα, Ο Cameron δήλωσε για το sequel: “Ο στόχος είναι να πούμε μία εξαιρετικά πειστική ιστορία που να βασίζεται στο συναίσθημα. Θα έλεγα ότι η έμφαση δίνεται περισσότερο στους χαρακτήρες, στην πλοκή, στις σχέσεις και στα συναισθήματα. Δεν δώσαμε ιδιαίτερη προτεραιότητα σε αυτές τις έννοιες στην πρώτη ταινία όπως κάναμε στην δεύτερη, επομένως η διάρκεια θα είναι μεγαλύτερη, γιατί θα έχουμε να παρουσιάσουμε και νέους χαρακτήρες. Υπάρχει περισσότερη ιστορία που πρέπει να δείξουμε”.

Δείτε παρακάτω το trailer του Avatar: The Way of Water

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b