MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 61: Η Βαλέρια εκβιάζει το Σώτο με το βίντεο που έχει τραβήξει, κι εκείνος αποφασίζει ν’ αποσύρει την υποψηφιότητα του, για να μην πληγωθεί η Σύλβια. Ο Πετράν προσπαθεί να πάρει στα χέρια του την τσάντα της Κατερίνας, για να σβήσει τα δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά καταλήγει να δίνει συμβουλές στον Κανέλο και το Τζώρτζη για την εγκυμοσύνη της Χρύσας. Η Αγγέλα πάλι, τρώει μεγάλο στραπάτσο μετά την πρεμιέρα του μιούζικαλ, αφού οι κριτικές για το υποκριτικό ταλέντο που… δεν έχει, είναι η μία χειρότερη από την άλλη, και επιστρέφει πίσω στον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα αποφασίζει να τα ξαναβρεί στον Παναγή και τον Πετράν, ενώ ο παπάς αποφασίζει να πάρει το επίμαχο βίντεο από τη Βαλέρια… με κάθε τίμημα.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 41: Ένα αναπάντεχο νέο για την Αμάλια πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και ταράζει τα ήσυχα νερά της σχέσης τους… Ο Ντίνος μοιάζει ανίκανος να το διαχειριστεί… Ο Άγης μετά τη συνάντησή τους με τη Πιπίτσα παίρνει μια απόφαση για τη σχέση του με τη Γεωργία που κανείς δε περιμένει. Η Ματούλα γίνεται για ακόμη φορά, υποχείριο του Θανάση, φοβούμενη μην πραγματοποιήσει τις απειλές του. Η Μιράντα στην προσπάθεια της να βρει μάρτυρες υπεράσπισης, για την επικείμενη δίκη φτάνει στο πατρικό της. Η στήριξη της μητέρας της είναι δεδομένη, θα καταφέρει όμως να πείσει και τον πατέρα της, ή εκείνος θα της δείξει για άλλη μία φορά το σκληρό του πρόσωπο;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 41: Η απογοήτευση της Ειρήνης είναι μεγάλη. Παρόμοια απογοήτευση παίρνει και ο Παύλος όταν προσπαθεί να ξεκαθαρίσει με την Μυρτώ με το παραλίγο φιλί που αντάλλαξαν όταν τους είχαν απαγάγει. Η Μυρτώ δηλώνει ότι τον βλέπει μόνο φιλικά. Η Νεφέλη, μετά τον τσακωμό της με τον Ορέστη, υποστηρίζει ανοιχτά τον Στέφανο στον αγώνα που θα διεξαχθεί για την θέση του πρώτου οδηγού στην ομάδα. Ο Ανδρέας θέλει να είναι με την Φωτεινή αλλά η Καίτη δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει τον χωρισμό τους. Κι ενώ η προσωπική ζωή των ηρώων μας πάει από το κακό στο χειρότερο, μια άλλου είδους βόμβα έρχεται να ανατινάξει την ζωή της Αγγελικής. Επαγγελματικής φύσης βόμβα.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 41: Τα πνεύματα οξύνονται στην κουβέντα μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου και φτάνουν σε αδιέξοδο, ενώ λίγο αργότερα η Άσπα κατηγορεί τον Αστέρη κατά πρόσωπο, για τη ρήξη του ζευγαριού. Παράλληλα η Καλλιόπη καταστρώνει τα σχέδια της με τα ανίψια της, πράγμα που ανησυχεί τους γιους της, αλλά ενθουσιάζει τον Νικηφόρο. Η Νάντια κάνει άλλη μια εμφάνιση στο σπίτι του Μαθιού κι ενόσω παρατηρεί την κάθε του κίνηση ο Μαθιός νιώθει μια υπόγεια απειλή. Μεγάλη στενοχώρια επικρατεί στο ζεύγος Αγγελάκη για το φευγιό της Θοδώρας. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα κι ο Αντώνης περνούν όμορφες στιγμές στο ταξίδι τους.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 55: Η Μυρτάλη κλειδώνει τον Αλέξη και φέυγει με το αυτοκίνητό της. Ο Αλέξης βλέπει τα σίδερα στο παράθυρο. Ψάχνει για το κινητό του, δεν το βρίσκει. Κοιτάζει γύρω του σαν χαμένος. Ο Ισίδωρος ανεβάζει πίεση μετά τα δυσάρεστα νέα από το ίδρυμα για την κοινοποίηση της αγωγής του Σωκράτη για αναγνώριση πατρότητας του παιδιού. Η Ιουλία εξομολογείται τον έρωτά της για τον Στάθη αλλά και την σχέση της με τον Γιώργη στην Αθηνά. Στην ψυχολόγο η Μυρτάλη παραδέχεται και πάλι πως θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Αλέξη για όσα της έκανε. Η ψυχολόγος η Αλίκη φυσικά είναι αντίθετη με όσα ακούει. Αργότερα ο Γεράσιμος τηλεφωνεί στην Μαργαρίτα. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στην Αθηνά όλη την αλήθεια. Η Μυρτάλη ακούει τα μηνύματα στον κινητό του Αλέξη και απαντάει γραπτώς σαν να ήταν αυτός. Έχει στείλει και στον εαυτό της και το δείχνει αργότερα στην μητέρα του. Η Ιουλία με τον Κουράκο έχουν μία ακόμη έντονη στιγμή και του ζητάει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ τους. Στο σπίτι του Λυκούργου όλα είναι έτοιμα για τον γάμο. Είναι όλοι εκεί και υπάρχει ευχάριστη ατμόσφαιρα. Όταν έρχεται η Μυρτάλη επικρατεί αμηχανία. Ο Αλέξης μόνος και κλειδωμένος στο απόμερο σπιτάκι προσπαθεί να ξεφύγει αλλά μάταια. Στην ταβέρνα το βράδυ ο Στάθης βλέπει το αυτοκίνητο του Λεωνίδα που το αγόρασε από τον Ρουφουλέα και το αναγνωρίζει. Θυμάται κατευθείαν ποιος είναι ο απαγωγέας του παιδιού που είδε σε προηγούμενο επεισόδιο.

22:00 Κάνε ότι Κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 21: Η Αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που μπήκε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να κάνει κακό στη Νάσια. Τι είναι αυτό που φοβάται το κορίτσι; Ο γιος του Βανδώρου τάσσεται υπέρ του πατέρα του και αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντι σε όλους. Ποιο μέλος της σπείρας ετοιμάζεται να συλλάβει η Αστυνομία;

Επεισόδιο 22: Ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη του να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή. Η Άννα πέφτει θύμα απαγωγής. Πώς θα καταφέρει να διαπραγματευτεί με τον απαγωγέα της; Τι του προτείνει; Ο Ίσσαρης προσπαθεί να την σώσει από τα χέρια ενός επικίνδυνου εγκληματία. Θα τα καταφέρει;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 19: Ο Αλέξανδρος εξαναγκάζεται από τον Χρήστο να σωπάσει ξανά, την ώρα που η Φωτεινή εκμυστηρεύεται στην Εύη την αλήθεια για τη μέρα που τους άλλαξε τη ζωή… Ο Χρήστος από την άλλη απελπισμένος έρχεται πιο κοντά με τη Βάσω και μαθαίνει περισσότερα για εκείνη, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό…. Στο μεταξύ ο Τάσος άθελά του βρίσκεται μια ανάσα από το γάμο με τη Μαρία, η Διαμάντω αποχαιρετά οριστικά τον μυστικό έρωτά της, ενώ Νίτσα και Ζέτα συγκρούονται για τον Στρατή…. Καθώς ο Αλέξανδρος προσπαθεί να εκμαιεύσει περισσότερα από τον Στέλιο σχετικά με το ατύχημα της Μαρίνας, ο Μίλτος επισκέπτεται το «Όνειρο» με άγριες διαθέσεις και ένα ατυχές συμβάν θα αναστατώσει το μαγαζί με πολύ κακές συνέπειες για το Στρατή.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 29: Ο Θέμης απειλεί την Κύρα  μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κρούοντας της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη. Ο Σαράντος πείθει τελικά τον Μπόγρη και, ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα, έρχεται στο φως. Ο Πέτρος για ακόμα μια φορά εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας  προβλήματα. Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα, δυνατά και βρίσκει συμμάχους για να υποστηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί απέναντι στην Ηγουμένη. Η Πολυξένη αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα. Για ακόμα μία φορά θα καταφέρει να τον πείσει να μην την ακολουθήσει. Η Γιάννα με τον Σταυρίνο αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά μετά από χρόνια στο γνωστό σημείο. Όμως, αυτή τους η συνάντηση, δεν θα μείνει μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBullitt: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Σπίλμπεργκ12.09.2018

Ταινίες

21:00 Ώρες Αγωνίας στον ΣΚΑΪ

Δραματική περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Έρικ Χάισερερ Πρωταγωνιστούν: Πολ Γουόκερ, Τζένεσις Ροντρίγκεζ, Νάνσι Νέιβ, Σέιν Γιάκομπσεν, Όσκαρ Γκέιλ

Στη Νέα Ορλεάνη, λίγο προτού χτυπηθεί από τον τυφώνα Κατρίνα, ένα μωρό έρχεται στον κόσμο πρόωρα. Η μητέρα του δεν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, ενώ το νεογέννητο θα βρεθεί σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταφέρεται σε θερμοκοιτίδα, όμως με το ξέσπασμα του τυφώνα το ρεύμα πέφτει και όλοι αρχίζουν να εγκαταλείπουν το νοσοκομείο πανικόβλητοι. Ο Νόλαν, ο πατέρας του βρέφους, δεν έχει κανένα σκοπό να το εγκαταλείψει. Αποφασίζει να κρατήσει τη γεννήτρια του ρεύματος σε λειτουργία με κάθε τρόπο και μέσο, και να μείνει πάση θυσία ξύπνιος μέχρι να έρθει κάποιος να τους σώσει.

21:00 13 Ώρες: Οι Μυστικοί Στρατιώτες της Βεγγάζης στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι Ηθοποιοί: Τζον Κραζίνσκι,Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ,Μαξ Μαρτίνι

Το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου του 2012, η αμερικανική διπλωματική αποστολή στη Βεγγάζη της Λιβύης δέχεται επίθεση από ισλαμιστές. Μια εξαμελής ομάδα Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ θα αναλάβει να υπερασπιστεί τους συμπατριώτες της.

22:00 Ερασιτέχνης Ζιγκολό στην ΕΡΤ1

Ρομαντική κομεντί, παραγωγής ΗΠΑ 2013

Σκηνοθεσία: Τζον Τορτούρο Πρωταγωνιστούν: Γούντι Άλεν, Τζον Τορτούρο, Βανέσα Παραντί, Λιβ Σράιμπερ, Σάρον Στόουν, Σοφία Βεργκάρα

Ο Φιοβαράντε (Τζον Τορτούρο) αποφασίζει να γίνει επαγγελματίας “Δον Ζουάν” για να κερδίσει χρήματα και να βοηθήσει τον αδέκαρο φίλο του Μάρεϊ (Γούντι Άλεν). Ο Μάρεϊ γίνεται προσωπικός “μάνατζερ” του Φιοβαράντε και σχηματίζουν ένα αχτύπητο δίδυμο, παγιδευμένο στην αγάπη και το χρήμα. Όλα ξεκινούν όταν η δερματολόγος του Μάρεϊ, Δρ. Πάρκερ (Σάρον Στόουν), προτείνει στον Φιοβαράντε να συμμετάσχει στο “τρίο” που σχεδιάζουν με τη σαγηνευτική φίλη της Σελίμα (Σοφία Βεργκάρα). Η πρόταση είναι δελεαστική, αφού η σεξουαλική ικανοποίηση γυναικών μπορεί να τους αποφέρει τα επιθυμητά χρηματικά κέρδη, και ο Μάρεϊ προσπαθεί να πείσει τον Φιοβαράντε να τη δεχτεί ώστε να βρει επιπλέον “πελάτες”. Ο αειθαλής Γούντι Άλεν αφήνει την καρέκλα του σκηνοθέτη στον Τζον Τορτούρο (“ROMANCE & CIGARETTES”, “PASSIONE”) και αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή σε αυτή την κομεντί που πλημμυρίζει την μεγάλη οθόνη με γοητευτικές εικόνες της Νέας Υόρκης, αυτοσαρκαστικό χιούμορ, σαγηνευτικές γυναίκες και υπέροχες τζαζ και λάτιν μουσικές.

22:00 Alors on danse στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Μισέλ Λαρόκ Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Ναντί,Μισέλ Λαρόκ,Τιερί Λερμίτ

Όταν μαθαίνει τις απιστίες του συζύγου της, η Σαντρά αποφασίζει να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στην αδελφή της. Αν και εντελώς διαφορετικές, οι δύο γυναίκες έρχονται ξανά κοντά χάρη στην κοινή αγάπη τους για τον χορό.

23:00 Σφραγισμένα Χείλη στον ΣΚΑΪ

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Στίβεν Ντάλντρι Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Γουίνσλετ, Ρέιφ Φάινς, Ντέιβιντ Κρος, Μπρούνο Γκαντς

Στη Γερμανία του 1958, ο έφηβος Μάικλ γνωρίζει τυχαία τη Χάνα, μια γυναίκα με τα διπλά του χρόνια, και ξεκινά μαζί της μια μυστική ερωτική σχέση. Τα βράδια που περνάνε μαζί, της διαβάζει συχνά κάποια από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Όμως η Χάνα εξαφανίζεται ξαφνικά και ο Μάικλ αναγκάζεται να την ξεχάσει. Οκτώ χρόνια αργότερα, ως φοιτητής της Νομικής, παρακολουθεί μια δίκη για τα εγκλήματα των Ναζί και ανακαλύπτει σοκαρισμένος ότι κατηγορούμενη είναι η Χάνα!

23:30 Παγιδευμένοι στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομικό θρίλερ δανέζικης παραγωγής 2020

Σκηνοθεσία: Φρέντερικ Λούις Χβιντ, Άντερς Όλχολμ Ηθοποιοί: Γιάκομπ Λόμαν,Σίμον Σέαρς,Τάρεκ Ζαγιάτ

Δυο Δανοί αστυνομικοί περιπολούν μια υποβαθμισμένη περιοχή όταν ξεσπά εξέγερση εξαιτίας ενός περιστατικού αστυνομικής βίας εναντίον ενός μετανάστη. Σύντομα, παγιδεύονται σε ένα εχθρικό περιβάλλον, χωρίς να έχουν τρόπο διαφυγής.

23:40 Κάτω από το Δέρμα στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Γκλέιζερ Ηθοποιοί: Σκάρλετ Γιοχάνσον, Τζέρεμι ΜακΓουίλιαμς, Κρίστοφ Χάντεκ

Στους σκοτεινούς δρόμους της Σκοτίας, μια εξωγήινη οντότητα, με τη μορφή μιας αισθησιακής γυναίκας, αποπλανεί ανυποψίαστους άντρες και τους ‘εξαφανίζει’ μυστηριωδώς. Οι εξελίξεις, όμως, θα τη φέρουν σε σύγκρουση με το είδος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣλάμπερλαντ: Η νέα ταινία φαντασίας του Netflix μάς ταξιδεύει στη χώρα των ονείρων12.09.2018

00:00 Το Βασίλειο των Ουρανών στον ALPHA

Περιπέτεια, αγγλικής, ισπανικής, γαλλικής, γερμανικής και αμερικανικής παραγωγής 2005

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ Ηθοποιοί: Ορλάντο Μπλουμ, Έυα Γκριν, Λίαμ Νίσον, Μάρτιν Χάνκοκ

Ο Βάλιαν, ένας νεαρός σιδηρουργός, χρίζεται ιππότης και αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας κομητείας στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ, την οποία διοικεί δίκαια για όλους τους υπηκόους του ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών, όταν ο Σαλαντίν πολιορκεί την Ιερουσαλήμ, εκείνος καλείται να ηγηθεί θαρραλέα της άμυνας της πόλης ενάντια στους εχθρούς της. Παράλληλα, έρχεται αντιμέτωπος με τα παιχνίδια της μοίρας, καθώς ανακαλύπτει ότι είναι ο νόθος γιος ενός σπουδαίου ιππότη.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b