MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σλάμπερλαντ: Η νέα ταινία φαντασίας του Netflix μάς ταξιδεύει στη χώρα των ονείρων

Στο Netflix μόλις προσγειώθηκε το Σλάμπερλαντ, μία high-budget και πολλά υποσχόμενη οικογενειακή ταινία φαντασίας με τον Τζέισον Μομόα, ο οποίος μάς ξεναγεί στον κόσμο των ονείρων.

Σλάμπερλαντ. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Μετά το Ενόλα Χολμς 2, το Netflix ετοίμασε ακόμα μία ταινία για όλη την οικογένεια, η οποία αυτή τη φορά θα μάς ταξιδέψει στον άγνωστο κόσμο των ονείρων, το Σλάμπερλαντ. Με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα, η νέα ταινία της πλατφόρμας έχει βάλει πλώρη για την κορυφή και υπόσχεται 2 ώρες διασκέδασης και φαντασίας.

Η νέα αυτή προσθήκη του Netflix βασίζεται στο κόμικ του 1905, «Little Nemo in Slumberland» του Γουίνσορ ΜακΚέι. Στο αρχικό κόμικ βέβαια, η πλοκή ακολουθεί τον νεαρό Νίμο, ο οποίος στην προσαρμογή του Netflix έγινε… κορίτσι και προσκαλεί τους θεατές στο ταξίδι της στη χώρα των ονείρων, με σκοπό να ξανά δει για ακόμα μία φορά τον πατέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕνόλα Χολμς 2: Η επιστροφή της αδερφής του Σέρλοκ στο Netflix με νέες περιπέτειες είναι σαρωτική12.09.2018

Η πλοκή του Σλάμπερλαντ

Η πλοκή του Σλάμπερλαντ περιστρέφεται γύρω από τη Νίμο, η οποία, όπως και κάθε χαρακτήρας με αυτό το όνομα που έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν, ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίμο ζούσε ξέγνοιαστη σε έναν φάρο με τον πατέρα της, μέχρι που μία μέρα η ζωή της άλλαξε ριζικά. Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή και η Νίμο έπρεπε να φύγει από το σπίτι της για να μεγαλώσει στην πόλη δίπλα στον θείο της και να ζήσει μία καθημερινότητα εντελώς διαφορετική από ό, τι είχε συνηθίσει.

Ενώ λοιπόν όλα ανατρέπονται στη ζωή της, το μόνο που θέλει η Νίμο είναι να ξανά δει τον πατέρα της. Αυτό είναι το μεγαλύτερό της όνειρο και ένα βράδυ θα φτάσει πολύ κοντά στο να το πραγματοποιήσει, όταν ξαφνικά βρεθεί στη Σλάμπερλαντ, τον κόσμο των ονείρων. Ο κόσμος αυτός βέβαια δεν της είναι άγνωστος, καθώς ο πατέρας της κάθε βράδυ τον ανέφερε στις ιστορίες του.

Στη Σλάμπερλαντ θα γνωρίσει επιτέλους και από κοντά τον Φλιπ, τον αστείο «παράνομο» κάτοικο της χώρας, για τον οποίο τόσα είχε ακούσει από τον πατέρα της. Ο Φλιπ, θα βοηθήσει τη Νίμο και τον Πιγκ, το λούτρινο γουρουνάκι της που ζωντάνεψε μαγικά, να γνωρίσουν με ασφάλεια τον κόσμο των ονείρων και να τον διασχίσουν μέχρι να φτάσουν στη Θάλασσα των Εφιαλτών.

Εκεί, η Νίμο θα μπορέσει να βρει τις μαγικές πέρλες που θα πραγματοποιήσουν κάθε της επιθυμία. Φυσικά, η μεγαλύτερη της επιθυμία είναι να ξανά δει τον πατέρα της, όμως εμπόδιο σε αυτό της το φαντασμαγορικό ταξίδι θα μπουν οι κανόνες και αυτοί που φροντίζουν όλοι να τους τηρούν, απειλώντας τελικά τις πιθανότητες η Νίμο να ξανασμίξει με τον πατέρα της…

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν
Ο Τζέισον Μομόα και η Μάρλοου Μπάρκλεϊ μάς ταξιδεύουν στη Σλάμπερλαντ, τη χώρα των ονείρων. Photo Credits: Netflix

Ο Τζέισον Μομόα και η Μάρλοου Μπάρκλεϊ μάς ταξιδεύουν στη Σλάμπερλαντ, τη χώρα των ονείρων. Photo Credits: Netflix

  • Ο Τζέισον Μομόα πρωταγωνιστεί ως Φλιπ, ένα πελώριο και εκκεντρικό πλάσμα, με κοφτερούς χαυλιόδοντες, πυκνή γούνα και κέρατα! Ο Φλιπ ζει στη Σλάμπερλαντ και δρα παράνομα εκεί, καθώς μπαίνει στα όνειρα των άλλων. Είναι όμως ο μόνος που θα βοηθήσει πρόθυμα τη Νίμο, στην προσπάθειά της να βρει ξανά τον πατέρα της και παλιό του φίλο, Πίτερ (Κάιλ Τσάντλερ).
  • Η Μάρλοου Μπάρκλεϊ υποδύεται τη Νίμο, μία νεαρή που μόλις έχασε τον πατέρα της και θα κάνει τα πάντα για να τον ξανά δει, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει ένα επικίνδυνο ταξίδι στη Σλάμπερλαντ, τη χώρα των ονείρων που τόσα χρόνια άκουγε από τον πατέρα της και πλέον ζωντανεύει μπροστά της.
  • Ο Κρις Ο’ Ντάουντ υποδύεται τον θείο Φίλιπ, ο οποίος αναλαμβάνει τη φροντίδα της Νίμο μετά τον χαμό του πατέρα της.
  • Η Γουερούτσε Όπια ως Πράκτορας Πράσινη, η Τόνια Κορνελίσε ως Πράκτορας Κόκκινη και η Τζαμίλα Ρος ως Πράκτορας Πορτοκαλί, θα μας απασχολήσουν προσθέτοντας συναρπαστικές ανατροπές στην ιστορία, παρεμβαίνοντας στις περιπέτειες της Νίμο και του Φλιπ.

Ο Φλιπ είναι ένας αρκετά εκκεντρικός χαρακτήρας που τείνει συχνά να μπλέκει σε μπελάδες, αλλά και να ξεγλιστρά από αυτούς, ενώ η Νίμα είναι μία θαρραλέα κόρη που θα κάνει τα πάντα για να ξανά δει τον πατέρα της, χωρίς φόβο. Συνεπώς, η περιπέτεια των δύο πρωταγωνιστών φαίνεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία ιδανική ταινία για όλη την οικογένεια, με αστείες αλλά και συγκινητικές στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Φλόρενς Πιού αναζητά το «Θαύμα» στο νέο δράμα εποχής του Σεμπαστιάν Λέλιο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b