MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Margot Robbie με το απόλυτο Chanel χτένισμα είναι η έμπνευση της ημέρας

Η Margot Robbie μας βάζει σε festive mood με το τελευταίο της εντυπωσιακό χτένισμα δίνοντάς μας νέες ιδέες για τις εμφανίσεις μας.

Monopoli Team

Η Gabrielle Coco Chanel είχε την τάση να φοράει μαύρους φιόγκους και μάλιστα ήταν ένα από τα κυρίαρχα items στις συλλογές της. Ο διάδοχός της, Karl Lagerfeld συνέχισε την παράδοση και σήμερα, τα χτενίσματα με τους φιόγκους παραμένουν τα signature hair looks του οίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 χτενίσματα για να μην έχετε ποτέ ξανά βαρετά μαλλιά το Σαββατοκύριακο12.09.2018

Σε μια πρόσφατη εκδήλωση των BAFTA, η Margot Robbie, επέλεξε ένα χαλαρό half-up χτένισμα, δεμένο με το κλασικό αξεσουάρ. Σε συνδυασμό με λαμπερό δέρμα, τα ροζ χείλη, τα περιποιημένα φρύδια και έντονες βλεφαρίδες, έκανε ένα κομψό beauty look. Ο εντυπωσιακός φιόγκος προσέθεσε extra γοητεία και απογείωσε το μαύρο Chanel κοστούμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBanana clips: Το 80s αξεσουάρ που θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πλούσια12.09.2018

Τα τελευταία χρόνια, η υπερβολή στη διακόσμηση των μαλλιών αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις που υποστηρίζουν πολλές celebrities Οι φιόγκοι έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν αμέσως κάθε look και να σας κάνουν να δείχνετε chic, χωρίς να προσπαθείτε πολύ. Το μέγεθος εδώ παίζει ρόλο και όσο πιο μεγάλος είναι ο φιόγκος, τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι και το look. Plus,oι φιόγκοι σε διάφορα υφάσματα, χρώματα και prints μπορούν να δώσουν ένταση και ύφος σε ένα απλό ντύσιμο ή χτένισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b