MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
04
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Καλύτερα Γίνεται: Το δωρεάν σεμινάριο life coaching της Δρ. Νάνσυς Μαλλέρου επιστρέφει σε phygital εκδοχή

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου μάς προσκαλεί για 10η χρονιά να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας μέσα από το δωρεάν σεμινάριο life coaching, «Καλύτερα Γίνεται», που θα διεξαχθεί στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» και διαδικτυακά.

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Νο1 Coach στην Ελλάδα, ιδρύτρια της Life Clinic Group και βραβευμένη από το Women Economic Forum με το διεθνές βραβείο «Iconic Women Creating a Better World for All» Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου προσφέρει για 10η συνεχόμενη χρονιά δωρεάν το σεμινάριο life coaching «Καλύτερα Γίνεται». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» αλλά και διαδικτυακά το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Πλέον, οι συνθήκες το επιτρέπουν και έτσι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν, τόσο διαδικτυακά, όσο και δια ζώσης παίρνοντας συμπυκνωμένη γνώση και αποτελεσματικά εργαλεία στη φαρέτρα τους για μια πιο επιτυχημένη, ουσιαστική και ευτυχισμένη ζωή. Ένα δώρο λίγο πριν ολοκληρωθεί μια πολύ απαιτητική χρονιά για όλους.

10 χρόνια «Καλύτερα Γίνεται»

Το σεμινάριο που έχει βοηθήσει χιλιάδες Έλληνες να χτίσουν «Μια Ζωή που Αξίζει να τη Ζεις» συμπληρώνει μια δεκαετία συνεχούς παρουσίας. Όπως σημειώνει η δημιουργός του, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου «Κάτι που ξεκίνησε σαν μια απλή ιδέα συνεισφοράς, έγινε ένας ετήσιος θεσμός που έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή πάρα πολλών ανθρώπων. Μετά από 2 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε επιτέλους να συναντηθούμε δια ζώσης. Περάσαμε και περνάμε περίεργες εποχές που μας δοκιμάζουν, μας κάνουν να χάνουμε την πίστη ή το κέφι μας, μας φορτώνουν ψυχική κούραση και συχνά μας βάζουν σε μια θέση ανήμπορου θύματος. Φέτος, στη 10η χρονιά του “Καλύτερα Γίνεται” το μήνυμά μας είναι: Πάρε τη ζωή στα χέρια σου».

Τι να περιμένετε από το σεμινάριο

To «Καλύτερα Γίνεται» είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο Life Coaching πρόγραμμα, με οδηγό τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και τις πολύτιμες, ενθαρρυντικές συμβουλές της, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλία, συμβουλές, έξυπνες ασκήσεις και θα σας δώσει τα ερεθίσματα για να αισθανθείτε ασφαλείς, να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μόνοι και να ενισχυθείτε προσωπικά από τη δύναμη της ομάδας! Μέσα από την επαφή σας με άλλους ανθρώπους με τους ίδιους φόβους, ανησυχίες και προβλήματα, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε, να ανταλλάξετε ιδέες και να βρείτε λύσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ ψυχοθεραπευτής Γιάννης Αγγελής μάς μιλά για το νέο βιβλίο του, «Το Πέταγμα»12.09.2018

Σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο coaching
  • Θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας σχετικά με τις δυνατότητές σας και το τι «είναι εφικτό».
  • Θα αναλάβετε τις ευθύνες σας.
  • Θα στραφείτε προς μια νοοτροπία ανάπτυξης.
  • Θα ανακαλέσετε το κουράγιο που έχετε μέσα σας.
  • Θα δείτε τις αλλαγές με άλλο μάτι.
  • Θα αναπλαισιώσετε ερμηνείες και πεποιθήσεις που σας κρατούν αιχμάλωτους.
  • Θα δεσμευτείτε σε δράση που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ένα είναι σίγουρο: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα φύγετε γεμάτοι δύναμη, αισιοδοξία, νέες προοπτικές, ιδέες και ενέργεια.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εγγραφείτε εδώ και σύντομα θα λάβετε όλες τις λεπτομέρειες για το σεμινάριο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να είστε μισή ώρα νωρίτερα στον χώρο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι από εσάς δεν έχετε τη δυνατότητα να είστε στην Αθήνα, η εκδήλωση θα προβληθεί και διαδικτυακά.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως και τις 14:00

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλατείας Αγ. Γεωργίου, Καρύτση 8, Αθήνα & Διαδικτυακά

Βασική Εισηγήτρια

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Ιδρύτρια & CEO Life Clinic, Master Coach, Ομιλήτρια, Συγγραφέας

Προσκεκλημένοι ομιλητές

Μαλού Λαρσινού, Holistic Health Coach, COO Life Clinic Group

Νικόλας Σμυρνάκης, Συγγραφέας

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από The Art of Life
Σχετικά Θέματα
The Art of Life
Μπρόκολο: Πώς το μαγειρεύουμε για να διατηρεί περισσότερα θρεπτικά συστατικά
The Art of Life
Από το Mommy Makeover στο Menopause Makeover: Γιατί πολλές γυναίκες έχουν καλύτερο σώμα στην εμμηνόπαυση απ’ ό,τι νεότερες;
Fitness
100 lymphatic jumps κάθε πρωί: Μπορούν να αλλάξουν το σώμα και τη διάθεσή μας;
The Art of Life
7 συμβουλές για υγιές και φωτεινό χαμόγελο
The Art of Life
Τι τρώμε την 28η Οκτωβρίου; Ο μπακαλιάρος, η σκορδαλιά και το μεγάλο μπέρδεμα
The Art of Life
Το «νέο» συστατικό που κοντράρει το υαλουρονικό οξύ – και πολλοί λένε ότι το κερδίζει
The Art of Life
Μαύρο ή πράσινο τσάι; Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη για την καρδιά
The Art of Life
Τυρόπιτα χωρίς φύλλο: Με λίγα υλικά, αφράτη και νόστιμη
The Art of Life
Glass skin: Οι δερματολόγοι προειδοποιούν για το trend του άσπιλου δέρματος
The Art of Life
Οι 3 βιταμίνες που χρειαζόμαστε το φθινόπωρο
The Art of Life
Γιατί οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού νιώθουν πιο δυνατές σήμερα
The Art of Life
Pink October: Η φροντίδα του στήθους ξεκινά πριν τη διάγνωση