MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

I Am Ruth: Η Kate Winslet συμπρωταγωνιστεί για πρώτη φορά με την κόρη της

To πρώτο trailer του I Am Ruth με πρωταγωνίστριες την Kate Winslet και την κόρη της Mia Threapleton, μόλις κυκλοφόρησε.

I Am Ruth, by courtesy of Channel 4
Monopoli Team

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του I Am Ruth με πρωταγωνίστριες την Kate Winslet και την κόρη της Mia Threapleton.

Στο κοινωνικό δράμα, το οποίο βασίστηκε σε ιδέα της ίδιας της Kate Winslet και του σκηνοθέτη Ντόμινικ Σάβατζ, η ηθοποιός του “Τιτανικού” υποδύεται την Ρουθ, μία ανήσυχη μητέρα που αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να βοηθήσει την κόρη της Φρέγια (Θρίπλετον) η οποία φαίνεται να “εθίζεται” σταδιακά στα social media.

Η Ουίνσλετ και η Θρίπλετον ενσαρκώνουν μία τυπική σχέση μητέρας-κόρης, με φωνές, δάκρυα, αλλά και αγκαλιές. Στο trailer της ταινίας, βλέπουμε τις δυο τους να απομακρύνονται, με την Φρέγια να κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό της, παρά τις προσπάθειες της Ρουθ να επικοινωνήσει μαζί της. Η Ρουθ κάνει το σοβαρό βήμα να αναγκάσει την Φρέγια να δουν έναν σύμβουλο ψυχικής υγείας, ενώ της παίρνει το κινητό. “Αυτό είναι που σε αρρωσταίνει” λέει η Ρουθ στην εξοργισμένη κόρη της. Στην πορεία απεικονίζεται και ο αντίκτυπος που αφήνει αυτή η κατάσταση σε ολόκληρη την οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJohn Wick: Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει «έτοιμος» στην τέταρτη ταινία του δημοφιλούς franchise12.09.2018

Το “I Am” είναι μία σειρά του Σάβατζ με πρωταγωνίστριες γνωστές ηθοποιούς οι οποίες διηγούνται ιστορίες που επικεντρώνονται στις σχέσεις γυναικών. Συγκεκριμένα οι Βίκι ΜακΚλουρ, Σαμάνθα Μόρτον και Τζέμμα Τσαν πρωταγωνίστησαν όλες στην πρώτη σεζόν, ενώ οι Σούραν Τζόουνς, Λετίσια Ράϊτ και Λέσλι Μάνβιλ εμφανίστηκαν στην δεύτερη. Το “I Am Ruth” με την Ουίνσλετ είναι το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν, ενώ θα ανακοινωθούν και επερχόμενα επεισόδια με άλλες ηθοποιούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Ρόουζ μέχρι την Κλεμεντίν: Οι πιο αξέχαστοι ρόλοι της Κέιτ Γουίνσλετ12.09.2018

Το επεισόδιο “I Am Ruth” δημιουργήθηκε, γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Σάβατζ και βασίστηκε σε μία ιστορία που σκέφτηκε και ανέπτυξε μαζί με την Ουίνσλετ. Θα προβληθεί στο βρετανικό κανάλι Channel 4.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b