MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ξεκινά σήμερα το «Καλάθι του Πάσχα»

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για το Πάσχα, με την αγορά να «ζεσταίνεται» για να υποδεχθεί τους καταναλωτές.

Photo by Ch P on Unsplash
Photo by Ch P on Unsplash
Monopoli Team

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για το Πάσχα, με την αγορά να «ζεσταίνεται» για να υποδεχθεί τους καταναλωτές και τα ελληνικά νοικοκυριά να έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά τους σχεδιασμούς τους για το πασχαλινό τραπέζι. Καθώς το πέπλο της ακρίβειας εξακολουθεί να πλανάται πάνω από την ελληνική οικονομία, οι καταναλωτές παραμένουν εξαιρετικά επιφυλακτικοί για τις τιμές που θα κυριαρχήσουν στην αγορά, σχεδιάζοντας με μεγάλη σύνεση τις επικείμενες αγορές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 γραφικά χωριά κοντά στην Αθήνα για εκδρομές το Πάσχα12.09.2018

«Αγωνιζόμαστε, με αυστηρούς ελέγχους στην αγορά και σε συνεννόηση πάντα με όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, να μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα τα οποία θα είναι σε τιμές αντίστοιχες ή και χαμηλότερες με τις περσινές», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου βρέθηκε τη Δευτέρα.

«Υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα και πλήρης επάρκεια. Οι επιχειρήσεις κάνουν μεγάλη προετοιμασία ώστε το Πάσχα να υπάρχουν προϊόντα προσιτά και σε όλα τα επίπεδα τιμών, συγκριτικά και με πέρυσι αλλά και με τα ευρωπαϊκά επίπεδα», ανέφερε από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ), Απόστολος Αποστολάκος.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b