MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: 5 προτάσεις για την Παρασκευή 26 Απριλίου

Παραστάσεις και συναυλίες που κάνουν πρεμιέρα και εκθέσεις που ξεκινούν την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Monopoli Team

Θέατρο

Περιμένοντας τον Γκοντό, του Σάμιουελ Μπέκετ στο Theatre Of The No

Το Theatre Of The No, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στην καρδιά της Αθήνας, στα πλαίσια των εγκαινίων του στις 18 Απριλίου, παρουσιάζει το θρυλικό έργο «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ. Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Νίκος Διονύσιος, καθοδηγώντας ένα εξαιρετικό καστ Ελλήνων και ξένων ηθοποιών. Ένα από τα σημαντικότερα έργα του 20ού αιώνα,  μια ιστορία για την αναμονή, την χαμένη ελπίδα, τους δυνάστες και τους σωτήρες. Δύο παρίες του δρόμου, ο Εστραγκόν και ο  Βλαντιμίρ,  εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλον, περιμένουν για κάτι που δεν έρχεται, δύο περαστικοί  ο Πότζο και ο Λάκι που τους συνδέει μια σχέση εξουσίας και υποταγής, μέσα από ανούσιες συνομιλίες  έρχονται αντιμέτωποι με φιλοσοφικά ερωτηματικά για τον Θεό, τη ζωή και το θάνατο και την ανάγκη για ανθρώπινη επαφή. *Παίζουν: David Gilliam, Βασιλείου Βάσια, Γιώργος Χουσάκος, Αναστασία Μπουγιάκα, Sebastian Pouentes.
Παραστάσεις: Από 18 Απριλίου έως 13 Μαΐου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα στις 20.30.
Εισιτήρια: 15€. Προπώληση: more.com
Theatre Of The No, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 3, Αθήνα. Τηλ: +306946851001.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Ο αποτυχημένος» στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ12.09.2018

Συναυλίες

O Allan Harris στο Half Note Jazz Club

Τον εκπληκτικό Allan Harris τον γνωρίσαμε πριν από 7 χρόνια όταν πρωτοεπισκέφθηκε τη χώρα μας και γέμισε ασφυκτικά το Half Note Jazz Club! O  Nat King Cole του 21ου αιώνα (όπως τον αποκάλεσαν), μοναδικός crooner, κιθαρίστας, ηθοποιός και jazzman, έρχεται στο απόγειο την μεγάλης καριέρας του με την έξοχη μπάντα του για πέντε εμφανίσεις, από Παρασκευή 26 έως και Μ. Τρίτη 30 Απριλίου για να γιορτάσει μαζί μας, στο Half Note Jazz Club την ολοκλήρωση μιας εξαιρετικής σεζόν για τον ίδιο και για το club, αλλά και την International Jazz Day στις 30 Απριλίου. Θα παρουσιάσει παλιά μουσικά κομμάτια του originals αλλά και μουσικά κομμάτια από τις τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές “Live at the Blue LLama”, “Kate’s Soulfood” και φυσικά από το “Long Live the King” με κομμάτια του Nat King Cole.
Από Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι Τρίτη 30 Απριλίου 2024 | 21:30.
Εισιτήρια: α ζώνη Γενική Είσοδος – Κανονικό 30€, β ζώνη Γενική Είσοδος – Κανονικό 25€, εξώστης θέση σε τραπέζι Γενική Είσοδος – Κανονικό 25€, μπαρ ορθίων Γενική Είσοδος – Κανονικό 20€. Προπώληση: more.com
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310.

 Η Sevdaliza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Gagarin

Η Sevdaliza για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα την Παρασκευή 26 Απριλίου στο Gagarin! Η λέξη “μοναδικός” χρησιμοποιείται πολύ συχνά για καλλιτέχνες, αλλά στην περίπτωση της Sevdaliza είναι όντως η πραγματικότητα. Τόσο ώστε να την επιλέξει προσωπικά η Madonna για να την συντροφεύσει στις πρόσφατες εμφανίσεις της στο Άμστερνταμ. Από το απίστευτα σαγηνευτικό “Human” που για τους περισσότερους ήταν η πρώτη γνωριμία με τη μουσικής της, στη συνεργασία της με την Grimes στο “Nothing Lasts Forever” και την τελευταία της επιτυχία, το έξοχο “Ride Or Die” με τον Villano Antillano, η Sevdaliza έχει έναν απόλυτα προσωπικό ήχο που ολοένα εξελίσσεται. Όμως, η απόλυτη δύναμη της Sevdaliza βρίσκεται επί σκηνής. Σαγηνευτική και αιθέρια, αλλά και μια αμαζόνα που ευαγγελίζεται την γυναικεία ενδυνάμωση, στις συναυλίες της προσφέρει μια εμπειρία που απευθύνεται στις αισθήσεις.
Παρασκευή 26/4, 20:30
Εισιτήρια: 29€ (early bird), 31€, 34€. Προπώληση: more.com
Gagarin, Λιοσίων 205, Αθήνα , Τηλέφωνο 21 1411 2500.

Borderline Festival 2024

Bambii

Από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, στην καρδιά της πόλης, μέχρι το Gagarin 205 και το Carhartt WIP Stage στο -1 της Στέγης, 18 Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες συναντιούνται σε ένα lineup που αψηφά τα είδη, όπου η Detroit techno συναντά το reggaeton και το deconstructed club. Περιπετειώδεις παραγωγοί και DJs, όπως οι aya, Sangre Nueva, AUX 88 και Rosa Pistola συναντιούνται με καλλιτέχνες της Αθήνας, όπως οι ANFS (Hybrid Set), AMKA, Frenzee και Agent Mo, δημιουργώντας μια μεγαλειώδη εμπειρία που απευθύνεται ταυτόχρονα στα αυτιά, το μυαλό και τα πόδια. Την Παρασκευή 26 Απριλίου, το Borderline Festival 2024 ξεκινά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, συνδυάζοντας το δαιδαλώδες flow της Νιγηριανής ράπερ Aunty Rayzor, το ιστορικό Detroit electro των AUX 88, ένα DJ set από την BAMBII πέρα από τα όρια των genres και των BPM, και φρέσκες rap, trap και reggaeton επιλογές από τις ZoneToZone.
*26.04 – 28.04.2024. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.
  Ελεύθερη είσοδος και εκδηλώσεις με εισιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ13ο Borderline Festival: 5 λόγοι που δεν θες με τίποτα να το χάσεις12.09.2018

Εκθέσεις

Shades from the deep: Έκθεση της Άννας Μαρίας Παπαδημητρίου στην Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος – δεξαμενή»

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος – δεξαμενή»,  η νέα ατομική έκθεση ζωγραφικής της Άννας Μαρίας Παπαδημητρίου, με τίτλο: «Shades from the deep». Τι κάνουμε με όσα δεν είναι ορατά; Αν μέσω της όρασης βλέπουμε όσα έχουν μορφή, πώς βλέπουμε την ουσία που υπάρχει πίσω από τη μορφή; Πώς δίνουμε ενδείξεις για το Αόρατο; Αυτά τα ερωτήματα υπήρχαν ασυνείδητα όταν συνδεόμουν με μία ζωγραφική διαδικασία που μοιάζει με βίωμα αλλεπάλληλων καταδύσεων στα βάθη του Αόρατου. Παραμερίζοντας την αναπαράσταση των ήδη ορατών, επέλεξα την έρευνα, τον αυτοσχεδιασμό, την αγωνία και την έκσταση της πιθανής συνάντησης με κάτι πρωτόγνωρο και αποκαλυπτικό. Έχω την αίσθηση ότι εξερευνώ ακαθόριστα εσωτερικά τοπία στα όρια βυθών αρχετυπικών.” αναφέρει η ίδια η καλλιτέχνης για τη νέα ενότητα έργων της Αποχρώσεις από τα βάθη.
Διάρκεια Έκθεσης: Από 26 Απριλίου έως 8 Ιουνίου 2024.
Ωράριο: Τρίτη/Τετάρτη/Πέμπτη/Παρασκευή: 12:00–16:00, 17:00–20:00. Σάββατο: 11:00–15:00.
Αστρολάβος Δεξαμενή : Ξανθίππου 11, Κολωνάκι, τηλ. 2107294342, 3. Ε: [email protected]. | https://www.astrolavos.gr/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShades from the deep: Έκθεση της Άννας Μαρίας Παπαδημητρίου στην Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος – δεξαμενή»12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b