MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

John Wick: Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει «έτοιμος» στην τέταρτη ταινία του δημοφιλούς franchise

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει ως John Wick και προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό στο πρόσωπο του Μπιλ Σκάρσγκαρντ, στο επίσημο τρέιλερ της τέταρτης ταινίας του δημοφιλούς franchise.

John Wick: Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει για να πολεμήσει έναν νέο εχθρό στην τέταρτη ταινία του δημοφιλούς franchise
Monopoli Team

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την τέταρτη κατά σειρά ταινία του επιτυχημένου franchise «John Wick» με τον Κιάνου Ριβς να καλείται για μια ακόμη φορά να ενσαρκώσει τον δημοφιλή ομώνυμο ήρωα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τσαντ Σταχέλσκι.

Στο τέταρτο κεφάλαιο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2023, ο John Wick θα έρθει αντιμέτωπος εκ νέου με την Υψηλή Τράπεζα και αυτή τη φορά για να την νικήσει θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν καινούριο εχθρό, ονόματι Marquis de Gramont, σε μονομαχία. Τον τελευταίο θα ερμηνεύσει ο ηθοποιός Μπιλ Σκάρσγκαρντ.

«Μια καινούρια μέρα ξημερώνει. Νέες ιδέες, νέοι κανόνες, νέα διαχείριση», λέει ο de Gramont στον John Wick. Όπλα, μαχαίρια, κρόταλα, τσεκούρια, γρήγορα αυτοκίνητα, άλογα θα έχει στη διάθεση του στο «John Wick: Chapter 4» ο κεντρικός πρωταγωνιστής καθώς πληρώνει το «τίμημα» της ελευθερίας του.

Στην ταινία τους Κιάνου Ριβς και Μπιλ Σκάρσγκαρντ πλαισιώνουν οι Ντόνι Γιέν, Λώρενς Φίσμπερν, Χιρογιούκι Σανάντα, Σάμιερ Άντερσον, Λανς Ρέντικ, Rina Sawayama, Σκοτ Άτκινς και Ίαν ΜακΣέιν, ο οποίος επιστρέφει στον ρόλο του Winston, μάνατζερ του Continental Hotel. Το σενάριο συνυπογράφουν οι Shay Hatten και Michael Finch.

Το franchise του «John Wick» έχει γνωρίσει ιδιαίτερη εισπρακτική επιτυχία παγκοσμίως, με το «Κεφάλαιο 3» να συγκεντρώνει 181 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office, ξεπερνώντας τις δύο προηγούμενες ταινίες της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBorn Again: Νέα μπαλάντα από τη Rihanna για το Black Panther-Wakanda Forever12.09.2018

Ο Κιάνου Ριβς εκτελεί μόνος του τις περισσότερες από τις επικίνδυνες σκηνές και τη χορογραφία μάχης στο πλευρό του σκηνοθέτη Σταχέλσκι- πρώην κασκαντέρ- με τον οποίον συναντήθηκαν για ρώτη φορά στα γυρίσματα του «Matrix» και από το 2014 δούλεψαν μαζί σε όλες τις ταινίες «John Wick». Μάλιστα, βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε να επιστρέψουν για το spin-off του fracnhise, το «Ballerina» με πρωταγωνίστρια την Άνα ντε Άρμας.

Πηγή: The Hollywood Reporter

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b