MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Πού θα βρούμε το καλύτερο τσουρέκι της Αθήνας;

Πλησιάζοντας προς το Πάσχα, είμαστε εμείς εδώ για να σας μιλήσουμε για 5 αγαπημένα spots από όπου θα προμηθευτείτε το πιο νόστιμο τσουρέκι για φέτος!

Μαριαλενα Μάλλιου | 27.04.2024

Βρισκόμαστε ήδη μία ανάσα πριν το Πάσχα και έχουμε ήδη μπει σε εορταστικό mood, ξεκινώντας τις προετοιμασίες για το πασχαλινό μας τραπέζι! Και είτε είμαστε καλεσμένοι σε επισκέψεις αυτές τις μέρες, είτε προετοιμαζόμαστε εμείς να υποδεχτούμε κόσμο στο σπίτι μας, ένα τσουρέκι είναι πάντα απαραίτητο!

Πλεξούδες ή στρογγυλά, πολίτικα, παραδοσιακά, γεμιστά, με επικάλυψη ή χωρίς, με φιλέ αμυγδάλου ή με κόκκινο αυγό, κάθε τσουρέκι έχει τη δική του ξεχωριστή νοστιμιά! Και γιατί είμαστε εμείς εδώ; Για να σας μιλήσουμε, φυσικά, για 5 αγαπημένα spots, από όπου θα προμηθευτείτε το πιο νόστιμο τσουρέκι για φέτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝόστιμη νηστεία σε 5 cool spots12.09.2018

Selekos Conceptual Desserts
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selekos Conceptual Desserts (@selekos_conceptual_desserts)

Αν είσαι σε mood για τσουρέκι, αλλά με ένα twist, τα τσουρέκια από το Antonis Selekos Conceptual Desserts είναι αυτό που χρειάζεσαι! Πέρα από το κλασσικό τσουρέκι, το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις και με spread αμυγδάλου ή salted caramel, θα βρεις, επίσης 2 νέες αφίξεις. Φυσικά, μιλάω για τα τσουρέκια φουντούκι και -κρατηθείτε- φιστίκι Αιγίνης! Αν, λοιπόν, είσαι κι εσύ από τους λάτρεις του φιστικιού (το οποίο έχει γίνει, πλέον, διάσημο στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής) ή αν έχεις αδυναμία στο φουντούκι, βρήκες το spot από το οποίο θα προμηθευτείς τα τσουρέκια για το φετινό Πάσχα!
Διεύθυνση: Εριφύλης 2, Αθήνα 11634
Τηλέφωνο: 2107248888

Sweet Nolan

Το δικό του τσουρέκι μας συστήνει και το Sweet Nolan. Αφράτο και μαλακό, έτοιμο να στολίσει τα πασχαλινά τραπέζια μας, το τσουρέκι του ζαχαροπλαστείου είναι ακόμα ένα must try τσουρέκι για το φετινό Πάσχα. Το Sweet Nolan, ακολουθώντας την κλασσική, παραδοσιακή συνταγή, αλλά και με τη δική του ιδιαίτερη πινελιά -το κάρδαμο- φέρνει στο τραπέζι μας ένα από τα καλύτερα τσουρέκια της Αθήνας και εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!
Διεύθυνση: Απόλλωνος 6Β, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2103240698

72H Artisanal Bakery

Το 72H Artisanal Bakery έχει, μόλις, ανοίξει στην Αθήνα και έχει, ήδη, τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, με την παριζιάνικη αισθητική του και την απίστευτη ποικιλία του. Όπως καταλαβαίνετε, φυσικά, δεν θα γινόταν να μην το συμπεριλάβουμε στις πασχαλινές μας προτάσεις, καθώς το αρτοποιείο υποδέχεται το Πάσχα με 5 ξεχωριστές προτάσεις τσουρεκιού: κλασσικό τσουρέκι, καραμελωμένο τσουρέκι με ίνες, προζυμένια babka με τζιαντούγια, τσουρέκι-κορμός με τζιαντούγια και, φυσικά, τσουρέκι με κόκκινο αυγό! Εσείς ποιό θα διαλέξετε;
Διεύθυνση: Πατρώου 9, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2160006770

Chez Estelle

Και πάμε σε μία πιο παραδοσιακή προσέγγιση. Τι καλύτερο από χειροποίητο τσουρέκι, σαν σπιτικό; Τίποτα, θα απαντήσουμε εμείς και είμαστε έτοιμοι να σας μιλήσουμε για τα τσουρέκια του Chez Estelle Treats & Sweets. Το αγαπημένο μαγαζί, που μας υποδέχεται καθημερινά με χειροποίητα γλυκά, έρχεται να δώσει τη δική του γεύση και στο Πάσχα μας με τα χειροποίητα τσουρέκια του.
Διεύθυνση: Γρ. Κυδωνιών 4, Αιγάλεω 12241
Τηλέφωνο: 2114090629

Φίλινγκς

Και κλείνουμε τις προτάσεις μας με ακόμα ένα ιδιαίτερο τσουρέκι, από έναν ιδιαίτερο φούρνο και πάμε στο Φίλινγκς, το οποίο δίνει το δικό του στυλ στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική της πρωτεύουσας και έρχεται να βάλει το δικό του στυλ και στο τσουρέκι μας! Ήδη μπορείτε να προπαραγγείλετε το δικό σας τσουρέκι, αλλά να το παραγγείλετε και online. Βιαστείτε!
Διεύθυνση: Πύρρωνος 23, Αθήνα 11636
Τηλέφωνο: 2107564760

Περισσότερες προτάσεις για το πασχαλινό σας τραπέζι θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b