MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ΄κύκλος, επεισόδιο 47: Η Κατερίνα περνάει τη μέρα της με τον Πετράν, για μια ακόμη φορά, ενώ η Σύλβια περνάει στην αντεπίθεση και επιμένει να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του χωριού. Το «κακό» είναι πως κανείς δεν συμμερίζεται το όραμα της για έναν νέο εναλλακτικό Πλάτανο, πλην της Καλλιόπης. Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να βρει τον αδερφό του Βαγγέλα και ο Σώτος φοβάται, για το πώς θα αντιδράσει ο Εγκέφαλος. Ο παπάς πάλι, παρά τις προσπάθειες του να βάλει φρένο στο γάμο του Ηλία και της Βαλέριας, δεν τα καταφέρνει και είναι σε απόγνωση. Κι ενώ όλα δείχνουν, πως τα γενέθλια του Παναγή πήγαν κατά διαόλου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο δασονόμος μας θα διαπιστώσει πως πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 27: Αφού ο Δημήτρης κρύβει από τον Αντρέα ότι τα δάνεια τα πήρε ο Σέργιος, αυτός θεωρεί υπεύθυνο αυτόν και δεν θέλει να τον δει στα μάτια του. Μην μπορώντας να τα βρει με το Μιχάλη, η Μυρτώ καταλήγει να λέει τον πόνο της στον Παύλο. Η Νεφέλη χρησιμοποιεί το Στέφανο για να κάνει τον Ορέστη να ζηλέψει αλλά καρφώνεται και ο Στέφανος δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι. Η Μάρθα βρίσκει τρόπο να περάσει η Ειρήνη το βράδυ στο σπίτι των Μακρή με τον Δημήτρη. Μετά από τον καβγά με τη Νεφέλη, η Αγγελική σπάει και αποκαλύπτει την αλήθεια στον πατέρα της.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 30: Η Αμαλία προσφέρει βοήθεια στον Ντίνο αλλά εκείνος δεν τη δέχεται. Η Μιράντα βοηθάει τη Ματούλα βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο και ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά. Η Βικτώρια πιέζει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο, ο οποίος παίρνει μια απόφαση που βάζει τους κοντινούς του ανθρώπους
σε ανησυχία. Ένας καυγάς ξεσπά στο σπίτι του Μάρκου που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια και ενώ εμπιστοσύνη της Γεωργίας στο πρόσωπό του Άγη έχει κλονιστεί πολύ σοβαρά, η Δάφνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί μαζί του και υποκύπτει στον εκβιασμό που της κάνει ο Άγης.

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 16: Ο Ιάκωβος είναι πλέον πεπεισμένος ότι η Σοφία, όχι μόνο έκλεψε τα κόκκαλα του Ντάντουλα, αλλά διατηρεί και κρυφή ερωτική σχέση με τον Στρατή. Γι’ αυτό, ζητάει τη βοήθεια του Γιάνναρου, ώστε να ξεσκεπάσει το παράνομο ζευγάρι. Θα καταφέρουν να εμποδίσουν τη Σοφία και τον συνταξιούχο αστυνομικό να μπουν στο πλοίο και να το σκάσουν από το νησί; Η Λίζα με τη Φώτω γεμίζουν πιατέλες με μεζέδες και βγαίνουν στην πλατεία του Ποθητού, να κεράσουν ψητά και νοστιμιές τους νησιώτες, ώστε να διαφημίσουν το άνοιγμα της ταβέρνας τους! Θα πείσουν τους Καβουριώτες να ξαναφάνε στο μαγαζί τους, τώρα που έχουν και το χαρτί της απεντόμωσης; Ο Σωκράτης με τους νέους του νησιού, συνεχίζουν τις θεατρικές πρόβες με αμείωτο ρυθμό. Ελπίζουν ότι με τα αποσπάσματα από τη ζωή του Ντάντουλα, οι θεατές θα λάβουν το μήνυμα της ενότητας και της ειρήνης! Θα είναι, όμως, αρκετή μια θεατρική παράσταση για να φέρει τη συμφιλίωση ανάμεσα στο Ποθητό και στο Καμπανάκι;

21:00 Η Γη της Ελιάς

Β’ κύκλος, επεισόδιο 40: Ο Χρήστος, εξοργισμένος με όσα αντίκρυσε, πηγαίνει στην Ισμήνη και της τα λέει όλα. Είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι και απλά να μαζέψει τα ρούχα του και να φύγει, χωρίς εξηγήσεις. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές, και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση. Ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του. Ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται. Ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της. Η Μυρτάλη, εντελώς αψυχολόγητα, ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππου είναι απροσδόκητη.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 30: Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον Παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι στην πλατεία και την ίδια στιγμή γίνεται έφοδος του ΣΔΟΕ στο μπαρ του Λευτέρη, με τον Ευθύμη να εξαφανίζεται και να αφήνει τον Πάνο να τα κανονίσει. Παράλληλα η Νάντια γνωρίζει ένα πρόσωπο, που της δίνει μια ελπίδα στην αναζήτησή της και ο Τόλης αποφασίζει να ανοίξει το γράμμα, που άφησε ο Κώστας.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 54: Η άφιξη του κυρ Γιάννη και της Τούλας, ως οι νέοι αγοραστές του σούπερ μάρκετ, αναστατώνει τη γειτονιά. Η Νανά ζηλεύει την αστραφτερή Μερσεντές του ζευγαριού και ζητάει επίμονα από τον Δημήτρη να της αγοράσει αυτοκίνητο. Μια ευκαιρία παρουσιάζεται στον Στέλιο για να πουληθεί το σπίτι τους, πριν το πάρει η τράπεζα, αλλά η Μαίρη διστάζει να το αποχωριστεί . Η Ελπίδα έχει μια δελεαστική πρόταση για την καριέρα της που τη βάζει σε δίλημμα, ενώ η γνωριμία του Άγγελου με μια κοπέλα, του ανοίγει νέους δρόμους… Η Μαίρη κι ο Στέλιος πριν αναγκαστούν να μετακομίσουν, οργανώνουν μια συγκέντρωση της γειτονιάς σπίτι τους, για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την εμφάνιση της Σούλας στο «Να η ευκαιρία».

Επεισόδιο 55: Ο Στέλιος ετοιμάζεται να πουλήσει το σπίτι τους σε μια οικογένεια ομογενών από την Αυστραλία και ένας χείμαρρος αναμνήσεων κατακλύζει την οικογένεια. Ο κυρ Νίκος αποχωρεί για τη Νέδουσα, καθώς έχει ανάγκη να αποχαιρετίσει την Ερμιόνη με τον τρόπο του. Ο Άγγελος κι η παρέα του αγωνιούν για τις εξετάσεις Lower κι η Σούλα ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα. Ο Μίλτος ακολουθεί τις συμβουλές του Παπαδόπουλου, σχετικά με την προσέγγιση της Ελπίδας και η κυρία Ρούλα, εκπλήσσει τους Αντωνόπουλους με μια αναπάντεχη πρόταση που τους κάνει.

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 21: Η Άννα και ο Δημήτρης αναγκάζονται να συνεργαστούν για μία νέα υπόθεση. Οι πλευρές τους αντικρουόμενες. Πώς θα αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα κατάσταση οι δυο τους; Το μυστικό του Σταύρου – που έχει να κάνει με το πού βρισκόταν το βράδυ του φόνου της Μυρτώς – αποκαλύπτεται. Τι έκρυβε τόσο καιρό; Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν το μάθει; Η αστυνομία βρίσκει εγκαταλελειμμένο ένα αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό το πορτοφόλι του Κοσμά. Όταν η οικογένεια ενημερώνεται για το γεγονός, σημαίνει συναγερμός. Τι δουλειά έχει το πορτοφόλι του Κοσμά σε ένα άσχετο αυτοκίνητο, ενώ εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει; Ο Σπύρος μαθαίνει για τον γάμο της Άννας και του Δημήτρη. Πώς θα αντιδράσει; Το σχέδιο του Άγγελου αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Κλειώς και τους τρομοκρατεί όλους! Έναν! Έναν! Ποια είναι τα μυστικά που φοβούνται όλοι μην αποκαλυφθούν;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 11: Μετά την άρνηση του Στρατή να μιλήσει για όσα τον βαραίνουν η Ζέτα αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. Ο Στέλιος από την άλλη κουβαλά ακόμα στη συνείδησή του αυτό που έγινε με τον Μίλτο. Ο Σήφης δέχεται τη βοήθεια του Φώτη για να ξοφλήσει το χρέος του και πάλι όμως δεν καταφέρνει να μαζέψει όλο το ποσό. Η τιμωρία του από τον Φωστέρη είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε. Η συνάντηση του Χρήστου με τον Στρατή θα αφήσει το μαγαζί ρημαγμένο. Όμως καθώς η μέρα ξημερώνει ο ένας θα βγει στο φως κι ο άλλος θα βυθιστεί στο σκοτάδι.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 18: Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία. Όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι, την ώρα της συνομιλία τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο. Η Αλεξία βλέπει για πρώτη φορά τον Βίκο. Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους για αυτό που κρύβει στη βαλίτσα της. Ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον. Ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Εκείνη θα νιώσει ξανά πως κινδυνεύει η χειροτονία της και πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της Ηγουμένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Φόνισσα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του Παπαδιαμάντη12.09.2018

Ταινίες

20:00 Γύρνα Πίσω στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική κομεντί ισπανικής παραγωγής 2006

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ Παίζουν: Πενέλοπε Κρουζ, Κάρμεν Μάουρα, Λόλα Ντουένιας

Η Ραϊμούντα και η Σόλε, δύο αδελφές που συνυπάρχουν με την τρέλα, τα ψέματα και τον θάνατο, προσπαθούν να επιβιώσουν από την καθημερινότητά τους. Όμως το παρελθόν επιστρέφει για να τις στοιχειώσει… Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

21:οο Transformers 2: Η Εκδίκηση των Ηττημένων στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2009

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι Παίζουν: Σάια Λαμπάφ, Μέγκαν Φοξ, Τζος Ντιμέλ, Κέβιν Νταν, Τζον Τορτούρο

Όταν ο φοιτητής Σαμ Γουίτγουικι μαθαίνει την αλήθεια για την αρχαία προέλευση των Τρανσφόρμερς, αποφασίζει να δεχθεί το πεπρωμένο του και να ακολουθήσει τον Όπτιμους Πράιμ στον επικό αγώνα ενάντια στους Ντισέπτικονς, οι οποίοι έχουν επιστρέψει πιο ισχυροί από ποτέ και σχεδιάζουν να καταστρέψουν τον κόσμο.

21:00 Speed Racer στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια αμερικανικής, γερμανικής και ιαπωνικής συμπαραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Λίλι και Λάνα Γουατσόφσκι Πρωταγωνιστούν: Εμίλ Χιρς, Κριστίνα Ρίτσι, Σούζαν Σαράντον, Τζον Γκούντμαν, Μάθιου Φοξ

O Speed Racer είναι ένας ταλαντούχος αυτοκινητιστής. Μαχητικός και ατρόμητος, το μόνο εμπόδιο στη σταδιοδρομία του είναι η ανάμνηση του αδερφού του που σκοτώθηκε σε έναν αγώνα ταχύτητας. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι η αυτοκινητοβιομηχανία Royalton στήνει αγώνες για να αυξήσει τα κέρδη της, θα πρέπει να συμμαχήσει με τον αντίπαλο του για να νικήσει την εταιρεία μέσα στο δικό της… γήπεδο. Κάτι που όμως δε θα είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

21:00 Eragon στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας παραγωγής ΗΠΑ, Βρετανίας και Ουγγαρίας

Σκηνοθεσία: Στέφεν Φάνγκμαϊερ Παίζουν: Έντ Σπίλερς, Τζέρεμι Άιρονς, Σιένα Γκίλορι

Σε μια όμορφη μυθική χώρα, ένα αγροτόπαιδο βρίσκει τυχαία το αβγό ενός δράκου και μια επική περιπέτεια ξεκινά! Η μοίρα τον έχει επιλέξει να γίνει ο τελευταίος δρακο-καβαλάρης και να σώσει τον λαό του από έναν σατανικό βασιλιά.

22:00 Το Ημερολόγιο της Σάρα στην ΕΡΤ2

Δραματική περιπέτεια, παραγωγής Ισπανίας 2018

Σκηνοθεσία: Νορμπέρτο Λόπεζ Αμάντο Πρωταγωνιστούν: Μπελέν Ρουέντα, Μαριάν Αλβαρέζ, Μανόλο Καρντόνα, Ενρίκο Λο Βέρσο

Η Λάουρα, μια Ισπανίδα δικηγόρος, αποφασίζει να ταξιδέψει στο Κονγκό για να αναζητήσει την αδερφή της, η οποία έχει πάει εκεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως γιατρός. Όμως, έχει να δώσει σημεία ζωής δύο χρόνια. Τελευταία φορά εθεάθη στη Γκόμα. Μία από τις πιο ταραγμένες και επικίνδυνες περιοχές του Κονγκό και πιθανότατα έχει απαχθεί από το λεγόμενο «Γεράκι». Δηλαδή τον αρχηγό των ανταρτών που ελέγχουν την επικίνδυνη αυτή ζώνη. Μια Ισπανική ταινία με πολλά εξωτερικά γυρίσματα στην άγρια φύση στα Κανάρια νησιά και στην Ουγκάντα,με πολλή περιπέτεια, αγωνία, βία και κοινωνικοπολιτικές καταγγελίες που μας προβληματίζει.

23:00 Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή της Αστραπής στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας παραγωγής Βρετανίας, Καναδά και ΗΠΑ 2010

Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους Παίζουν: Λόγκαν Λέρμαν, Πιρς Μπρόσναν, Ούμα Θέρμαν

Η μυστηριώδης κλοπή του κεραυνού του Δία έχει σπείρει τη διχόνοια στους θεούς. Όταν όλες οι υποψίες πέφτουν στον 17χρονο Πέρσι, γιο του Ποσειδώνα και μιας θνητής, μια συγκλονιστική περιπέτεια ξεκινά για τον νεαρό ημίθεο.

23:45 Το Μυστικό των Μάρομποουν στο OPEN BEYOND

Ταινία μυστηρίου ισπανικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Τζ. Σάντσεζ Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ ΜακΚέι, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Μία Γκοθ, Κάιλι Σόλερ, Τομ Φίσερ

Τέσσερα αδέλφια προσπαθούν να επιβιώσουν στην έπαυλη που ζούσαν με την πολυαγαπημένη τους μητέρα. Ο Τζακ Μάρομποουν και τα τρία μικρότερα αδέλφια του, έχουν καταφέρει πια να φτιάξουν μία ασφαλή καθημερινότητα στο λαβυρινθώδες σπίτι τους, αλλά και να προστατεύσουν ένα μεγάλο μυστικό αναμεσά τους. Όταν όμως διαπιστώνουν ότι στη σοφίτα του σπιτιού υπάρχει κάτι -ή κάποιος- που απειλεί τη γαλήνη τους, αλλά και το μυστικό τους, αποφασίζουν να τελειώνουν μαζί του μια και καλή με απρόβλεπτες, ωστόσο, συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSecrets d’Histoire: Μια σειρά ντοκιμαντέρ του TV5MONDE έρχεται να «ζωντανέψει» την ιστορία στις οθόνες μας12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b