MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Secrets d’Histoire: Μια σειρά ντοκιμαντέρ του TV5MONDE έρχεται να «ζωντανέψει» την ιστορία στις οθόνες μας

Γνωρίζουμε σπουδαίες προσωπικότητες, ταξιδεύουμε σε εμβληματικούς τόπους και αποκρυπτογραφούμε ανεξήγητα μυστήρια μέσα από τη συναρπαστική ιστορική σειρά ντοκιμαντέρ του TV5MONDE, «Secrets d’Histoire».

TV5MONDE
Monopoli Team

Στο TV5MONDE ταξιδέψτε για την κατάκτηση εδαφών με τον Ναπολέοντα, συνθέστε τον «μαγεμένο αυλό» του Μότσαρτ ή την «Σονάτα του σεληνόφωτος» με τον Μπετόβεν. Μαζί με τον Στεφάν Μπερν, ιχνηλατήστε την πορεία κατακτητών, μουσικών και πολιτικών οι οποίοι σημάδεψαν την Ιστορία.

Κάποιες φορές, οι πιο όμορφες και δραματικές αναμνήσεις κρύβονται πίσω από τείχη εντυπωσιακών και εμβληματικών τόπων. Αποκρυπτογραφήστε ανεξήγητα μυστήρια της Ιστορίας και γνωρίστε σπουδαίους χαρακτήρες και προσωπικότητες με επιρροή, κάθε Δευτέρα στις 22:00* στο TV5MONDE. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

ΓΙΑ ΤΟ TV5MONDE

Από αγάπη για τον (υποτιτλισμένο) πολιτισμό.

Βραβευμένες ταινίες και κλασικός κινηματογράφος, πρωτότυπες σειρές, τέχνη του ευ ζην και γαλλική τεχνογνωσία (γαστρονομία, μόδα, ταξίδι), ντοκιμαντέρ (ιστορία, πολιτισμός, ανακάλυψη), ψυχαγωγία (τηλεοπτικά παιχνίδια, μαγκαζίνο, μουσική) και διεθνής ειδησεογραφία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κάθε Δευτέρα στις 22:00

* Με υπότιτλους

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b